eur:
395.88
usd:
372.83
bux:
65674.41
2024. április 19. péntek Emma

Letartóztatták az oroszlányi emberölés gyanúsítottját

December 31-én fedezték fel egy nő holttestét egy lakásban.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Komárom-Esztergom Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába 2019. december 31-én 8 óra 30 perckor érkezett bejelentés arról, hogy egy oroszlányi lakásban egy női holttestet találtak. A helyszínen megállapították, hogy a nő halálát idegenkezűség okozta.

A nyomozók azonnal megkezdték az ismeretlen elkövető felkutatását. Az adatgyűjtésnek és a közterületen kihelyezett kamerák jó minőségű felvételeinek köszönhetően a rendőröknek három napon belül sikerült azonosítani a bűncselekmény feltételezett elkövetőjét. Az 55 éves férfit 2020. január 2-án elfogták, és gyanúsítottként hallgatták ki. Ellene emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indítottak eljárást - közölte a rendőrség.

K-K. Lászlót a rendőrség őrizetbe vette, kezdeményezték a letartóztatását, ami péntek délután meg is történt. A Tatabányai Járásbíróság nyomozási bírája egy hónap időtartamra rendelte el, tekintettel arra, hogy vele szemben fennáll a szökés, elrejtőzés veszélye, valamint az, hogy szabadlábon hagyása esetén a bizonyítást veszélyeztetné, így különösen a kihallgatandó tanúkat jogellenesen befolyásolná, tárgyi bizonyítási eszközt semmisítene meg, vagy elrejtene el.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
Lefordultak az amerikai indexek

Lefordultak az amerikai indexek

Gazdasági információk tekintetében ma az amerikai lakáspiacról közölnek újabb adatot, ez a monetáris politikai kilátások szempontjából lehet érdekes. A héten eddig kedvezőtlenül alakulnak a részvénypiaci folyamatok, elsősorban az Izrael és Irán közötti konfliktus fokozódása nyomta rá a bélyegét a hangulatra, emellett továbbra is ott vannak a ragadós amerikai inflációval kapcsolatos aggályok, amelyek azt a narratívát erősítik, hogy akár hosszabb ideig maradhat a magas kamatszint. A magyar tőzsde ma esett, az európaiak viszont pluszban zártak. A tengerentúlon egyelőre esés látszik.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×