eur:
394.06
usd:
365.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: police.hu

Durva részletek derültek ki a mélykúti vérengzésről

Járt a rendőrségen, de nem tett feljelentést az a nő, akit később megölt az élettársa Mélykúton.

Ahogy arról az Infostart is beszámolt, egy férfi megölte élettársát Mélykúton szerda késő este, majd magukra gyújtotta a házat. A tűzoltók kivitték őket az égő ingatlanból, majd a gyanúsítottat életveszélyes sérülésekkel kórházba vitték. Az ügyben a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés miatt indított büntetőeljárást.

A megyei hírportál, a baon.hu meg nem erősített információi szerint az áldozat a húgához menekült szerda este élettársa elől, akivel otthonukban összevesztek. A férfi azonban követte őt, és folytatódott a veszekedés.

A Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtök esti közleményében azt írta: a nő a bűncselekmény elkövetése előtt néhány órával elment a Jánoshalmi Rendőrőrsre, ahol segítséget kért a rendőröktől.

Azt mondta, hogy barátjával - aki ideiglenesen lakik nála - megromlott a viszonya, féltékenysége miatt vitatkoznak, és a férfi többször megfenyegette, ezért azt szeretné, ha elhagyná a házát.

A nő közölte, hogy barátja fizikailag nem bántalmazta, ezért

nem kérte eljárás megindítását, csak azt szeretne volna elérni, hogy költözzön el tőle.

A rendőrök tájékoztatták, hogy zaklatás miatt feljelentést tehet élettársa ellen, de a nő nem élt ezzel a lehetőséggel.

Ezt követően az egyenruhások szolgálati gépkocsival lakására vitték a nőt. Megérkezésükkor nem volt otthon a férfi. A nő úgy döntött, hogy az éjszakát testvérénél tölti gyermekeivel.

A rendőrök ismét felhívták a figyelmét, hogy megteheti a feljelentését, amire ismét azt a választ kapták, hogy gondolkodik rajta. Ezután a rendőrök elvitték a nőt és gyerekeit a testvéréhez, ahol később a bűncselekmény történt.

A Bors úgy tudja,

a megvadult férfi egy késsel elvágta élettársa nyakát, majd mellkason szúrta.

A gyilkosság után megfogta az ott tartózkodó három gyereket – a nő testvérének az ötéves kislánya, a kétéves fia, s az áldozat kisebbik lánya volt a házban - és pizsamában kitette őket az utcára. Megengedte a gázt és felgyújtotta a házat, majd magába döfte a kést. A kiérkező mentősök még életben tudták tartani, jelenleg kórházban van.

A vérengzést végignéző gyerekek sokkos állapotban vannak.

A gyanúsítottat a kórházban csütörtök este kihallgatták a nyomozók. A férfi a bűncselekmény elkövetését elismerte. Őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására - írta a rendőrség.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Külső segítséggel pörgetnék fel az ukrán fegyvergyártást, Oroszország elleni háborúhoz fegyverkezik a NATO-tagállam – Háborús híreink pénteken

Kijevnek több fegyverre van szükség, Lengyelország és Ukrajna ezért azt tervezi, hogy közös fegyvergyártó vállalatokat létesítenek a két ország területén - jelentette be Denisz Smihal ukrán kormányfő csütörtökön Varsóban, a lengyel hivatali partnerével közös sajtóértekezleten. Martin Herem, az észt fegyveres erők főparancsnoka bejelentette, országának két év alatt meg kell kétszereznie a védelemre fordított összegeket, hogy elegendő lőszert halmozhasson fel ahhoz, hogy döntő vereséget mérjen egy orosz inváziós erőre – írja a Reuters. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×