Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.
Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot


MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES

INFORÁDIÓ 
2020. augusztus 15. szombat
Mária

ügyészség

bántalmazás

vádemelés

Ördögnek nézte és brutálisan bántalmazta barátnőjét - szörnyű részletek

Ördögnek nézte és brutálisan bántalmazta barátnőjét - szörnyű részletek

Infostart

Sanyargatással elkövetett személyi szabadság megsértése és más bűncselekmény miatt emelt vádat a Kaposvári Járási Ügyészség egy büntetett előéletű, 27 éves férfi ellen, aki durván bántalmazta, majd meztelenül kizárta a lakhelyükből élettársát - közölte Horváth Szilárd főügyész.

A vádlott és a fiatal sértett 2018 októberében ismerkedtek meg. A kapcsolatuk hamar komolyra fordult, így a nő korábbi életét – egyetemi tanulmányait, munkáját - feladva 2019 áprilisában végleg a férfihoz költözött Kaposvár külterületére a vádlott által épített, félig földbe vájt komfort nélküli helyiségbe - olvasható a közleményben.

A férfi munkát nem vállalt, hanem a nő spórolt pénzéből éltek. Együttélésük alatt a vádlott rendszeresen kábítószert fogyasztott, de a sértett felnézett rá, utasításait elfogadta.

A vádlott 2019 májusában az ágyban fekvő sértettel váratlanul közölte, hogy

ő az ördög, akit addig fog ütni, amíg meg nem hal.

A férfi a nő kezeit összekötötte, test szerte ütötte, cigaretta csikket nyomott el a combján, majd az összevert ruhátlan sértettet a hajnali órákban kihúzta az épület elé, ahol többször megrúgta és a megkötözött nőt a sorsára hagyta.

A sértett ezt követően napokig bujkált hiányos öltözetben a környező erdőkben,

végül egy ismeretlentől kért segítséget, aki megfürdette, felöltöztette és értesítette a rendőrséget.

A vádlott nem csak 8 napon túl gyógyuló sérülést okozott a fiatal nőnek, a sértettet a történtek lelkileg is megviselték, hetekig kórházban ápolták pszichés állapota miatt.

A letartóztatásban lévő vádlottal szemben az ügyészség börtönbüntetés kiszabását és közügyektől eltiltást indítványozott.

Nyitókép: ügyészség
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018