eur:
394.13
usd:
365.33
bux:
65384.6
2024. március 29. péntek Auguszta
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. úthibák javításán dolgozó munkatársai kátyúznak Salgótarjánban 2017. február 8-án.
Nyitókép: MTI/Komka Péter

Brutális támadás ért egy közútkezelőt Szikszónál

Baseballütővel esett neki egy kamionos, akit szabálytalan előzés miatt állított meg a forgalomirányító.

A Magyar Közút az Instagramra tette fel a posztot, amelyből kiderülnek a részletek. Mint írják, a szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel.

A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire a mérnökség munkatársa a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte a jelzőőrt, akinek segítségére siető kollégáját majdnem elsodorta a sofőr a kamionnal.

A történtekből rendőrségi ügy lett, és mint írják, noha a kollégáik szerencsésen megúszták, az eset mindenkiben mély nyomot hagyott.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Szomorú, meghökkentő eset történt a minap munkatársainkkal. ? A szikszói mérnökség dolgozói október elején jelzőőrös forgalomirányítás közben összetűzésbe keveredtek egy kamionsofőrrel. A tilos jelzés ellenére a kamionos megpróbálta kielőzni az álló sort, mire jelzőőrünk, Tamás, a jármű elé lépett, hogy a szabálytalan előzést megakadályozza. A kamionos az ablakot lehúzva egy műanyag baseballütővel verni kezdte Tamást. Géza, a brigádvezető társa segítésére sietett, mire a sofőr kis híján fellökte őt az kamionnal. Az eset rendőri intézkedést vont maga után és bár kollégáink szerencsésen megúszták az esetet nemcsak bennük, családjukban is mély nyomot hagyott. Géza 11 éves kislánya másnap ezzel a kis üzenettel búcsúzott munkába készülő édesapjától. ? Az utakon dolgozó kollégáink minden esetben az autósok kényelméért, az utazás színvonalának javításán dolgoznak. Nem ellenségek és nem is útakadályok. Családapák, férjek, fiúk, hús-vér emberek, akik csupán a munkájukat végzik. ?‍♂️? #magyarkozut #biztonsagunkazonkezebenvan

Magyar Közút Nonprofit Zrt. (@magyarkozut) által megosztott bejegyzés,

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×