eur:
394.44
usd:
369.59
bux:
65663.66
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: police.hu

Halálra gázolt egy nőt és elhajtott, pár óra alatt elfogták

Üllőn követték el a cserbenhagyást, az 52 éves gyanúsítottat, egy gyömrői férfit segítségnyújtás elmulasztása miatt kihallgatták.

Egy 52 éves férfi október 8-án 6 óra körül Opel típusú személygépkocsijával közlekedett Üllőn, a Zsaróka úton a Gyömrői út irányába. Amikor a Zsaróka út és a Maglódi út kereszteződéséhez ért a gépkocsija bal elejével elütötte az úttesten áthaladó gyalogost. A baleset következtében a nő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A balesetet követően az Opelt vezető férfi a helyszínt elhagyta anélkül, hogy a sérült részére segítséget nyújtott volna - írja a police.hu.

A Monori Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályának munkatársai az ügyben végzett széleskörű adatgyűjtés eredményeként még aznap azonosították az Opel vezetőjét. A rendőrök a gyömrői férfit 2019. október 8-án este otthonában elfogták és a rendőrkapitányságra előállították, ahol segítségnyújtás elmulasztása vétség megalapozott gyanúja miatt kihallgatták.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×