INFORÁDIÓ 
2020. július 15. szerda
Henrik, Roland

galambos lajos

trombita

börtön

áramlopás

nyilvánosság

Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész mutatja mennyit fogyott és nyilatkozik, miután távozott a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. A bíróság az ügyészi indítványt elutasítva nem hosszabbította meg a gyanúsított Galambos Lajos előzetes letartóztatását.

Galambos Lajos nem mond le a nyilvánosságról

Infostart

Akkor sem, ha ez feleségének és testvérének nagyon nincs rendben, és kérlelik is a tévés-zenészt, hogy vonuljon vissza.

A közműlopás miatt börtönbüntetését letöltött Galambos Lajos készségesen nyilatkozik a sajó munkatársainak az őket érdeklő kérdésekben, ám felesége a Bors szerint nem veszi ezt túl jó néven, azt kérte a televíziós személyiségtől, hogy kevesebbet szerepeljen, és inkább vonuljon vissza a boldogasszonypusztai birtokra.

Galambos Lajos egyébként máig nem ismeri el az áramlopás bűncselekményét, ami miatt 125 napot töltött a rácsok mögött, ez alatt a szomszédos cellákban ülőknek játszotta egy olcsó szintetizátoron az Aranyesőt és száz forintot kellett fizetnie azért, hogy mossanak rá a rácsok mögött.

Igazából a trombitás bevallotta, a házassága nagyjából "ráment" erre az időszakra, és más családtagjaival - például testvérével, Istvánnal - is vitában áll abban a kérdésben, hogy mennyit kellene szerepelnie, de ő nem tud másmilyen lenni, mindig is a nyilvánosság kereszttüzében élt - mondja.

Nyitókép: MTI/Lakatos Péter
A címlapról ajánljuk

×
INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018