INFORÁDIÓ 
2020. február 22. szombat
Gerzson

sopron

hajléktalan

ügyészség

támadás

Brutális hajléktalantámadás Sopronban - videó

Brutális hajléktalantámadás Sopronban - videó

Infostart

Koponyacsonttörést szenvedett az áldozat, akit fiatalok mentett meg attól, hogy autó gázolja el.

A Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség életveszélyt okozó testi sértés bűntette miatt emelt vádat a 28 éves elkövetővel szemben, aki tavaly novemberben sörért tért be egy soproni üzletbe. A vásárlás után az üzletből kilépő férfi – élettársával – az onnan nem messze dülöngélő hajléktalan után ment, és belerúgott a sértettbe. Erre nem reagált, csupán az üzlet előtt megállt az úttesten.

A támadó ekkor nekifutásból rárontott a sértettre, és egyetlen ökölütéssel földre vitte őt, aki azonnal elvesztette az eszméletét. A könyökével még további két alkalommal megütötte a magatehetetlen férft, majd az élettársa rángatta el a hajléktalantól - írja a Kisalföld.

Az eszméletlen férfit a közelben tartózkodó fiatalok húzták le az úttestről, és ők iramodtak a vádlott után, hogy ne tudja elhagyni a helyszínt, ők értesítették a hatóságokat is. A sértett a bántalmazás következtében életveszélyes állapotba került, koponyájából kitörött egy csontdarab, illetve kemény agyburok fölötti vérzés lépett fel nála.

A korábban súlyos testi sértés miatt felfüggesztett szabadságvesztésre ítélt, valamint más bűncselekmények miatt is többször elmarasztal férfival szemben kettőtől nyolc évig terjedő szabadságvesztés is kiszabható.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018