INFORÁDIÓ 
2020. május 31. vasárnap
Angéla, Petronella

balaton

tábor

gyerekek

rendőrség

siófok

tihany

Rendőrségi ügy lett a balatoni osztálykirándulásból - fotók

Rendőrségi ügy lett a balatoni osztálykirándulásból - fotók

Infostart
Újabb cikkünk a témában:

Siófokon ellopták egy budapesti általános iskola 29 táborozó gyerekének útiköltségét. A rendőrség gyorsan lépett: a diákok rendőrhajóval szelhették át a Balatont Siófok és Tihany között. Segített a Siófoki Sarlós Boldogasszony Plébánia karitász-csoportja is.

A Siófoki Rendőrkapitányságon 2019. június 19-én egy budapesti általános iskola pedagógusa feljelentést tett ismeretlen tettes ellen, aki eltulajdonította táskájából a pénztárcáját, amelyben okmányai, készpénze, valamint 29 táborozó gyermek kirándulásának útiköltsége volt.

Az osztály Sóstón táborozik, a tanárok péntekre szerveztek egy kirándulást Tihanyba, ahova vonattal és komppal terveztek eljutni, de ez a kialakult helyzet miatt nem lett volna lehetséges.

A rendőrkapitányság áldozatsegítő munkatársa, Székelyné László Anett felkeresett minden olyan állami és civil áldozatsegítő egyesületet, amely biztosíthatta a gyerekek zavartalan táborozást.

A fiatalok kártalanításában szinte azonnali anyagi segítséget nyújtott a Siófoki Sarlós Boldogasszony Plébánia karitász-csoportja, valamint a Fehér Gyűrű Közhasznú Egyesület.

Ezen felül a Balatoni Vízrendészeti Rendőrkapitányság szakemberinek közreműködésével a diákok rendőrhajóval szelhették át a Balatont, Siófok és Tihany között.

A tanárnő hálásan megköszönte a rendőrség munkatársainak, hogy az ellene elkövetett bűncselekmény nem befolyásolta a gyermekek önfeledt szórakozását, és a diákok plusz élményekkel is gazdagodhattak.

Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu
Forrás: Police.hu

Nyitókép: Police.hu
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018