INFORÁDIÓ 
2019. augusztus 23. péntek
Bence

gázpisztoly

lövöldözés

viii. kerület

Rendőrkézen a Magdolna utcai lövöldöző

Rendőrkézen a Magdolna utcai lövöldöző

Infostart / MTI

Az Orczy úton kapták el a garázda társaságot, amelynek egyik tagja gáz-riasztó pisztollyal lőtt rá egy férfira a főváros VIII. kerületében.

Az ügy előzménye, hogy egy férfi a rendőrségen arról tett bejelentést, hogy egy korábbi vita miatt két férfi az autója elé állt, miközben harmadik társuk több lövést adott le egy gáz-riasztó fegyverrel. Az eset során senki sem sérült meg. A kocsi elé álló két férfit már korábban elfogták a Magdolna utcában. Harmadik, lövöldöző társukat pár órával később az Orczy úton kapták el.

Mindhárom férfit előállították, felfegyverkezve, csoportosan elkövetett garázdaság bűntettének gyanúja miatt indult ellenük eljárás - olvasható a BRFK közleménye a Police.hu portálon.

Az autó elé álló két férfit őrizetbe vették, kezdeményezik letartóztatásukat. A harmadik férfi elfogását követően kiderült, hogy ellene a Debreceni Törvényszék elfogatóparancsot adott ki, mert nem kezdte meg jogerős szabadságvesztésének letöltését, így őt a kihallgatását követően büntetés-végrehajtási intézetbe viszik.

A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018