eur:
394.64
usd:
371.68
bux:
66972.75
2024. április 16. kedd Csongor
Nyitókép: Police.hu

Bedrogozva vezette a kocsiját, de a sztori még csak itt kezdődik

A tatai férfi fogta magát, és látva a rendőröket átült az anyósülésre, mondván, nem ő vezette az autót.

Azonnal bíróság elé kell állnia annak a bedrogozva vezető, 31 éves tatai férfinak, akit május 11-én este állítottak meg a rendőrök - írja a Kemma.hu. A közúti ellenőrzéskor megállva azonnal átült az anyósülésre, és tagadta, hogy ő vezette volna az autót, majd miután gyorsan kiderült, hogy ez nem igaz, bevallotta, azért tett így, mert el volt tiltva a járművezetéstől.

A történet azonban szinte még csak itt kezdődik,

az autó ugyanis ki volt vonva a forgalomból, hamis volt a rendszámtáblája, a kesztyűtartójában pedig kábítószereket találtak.

A férfi ellen a tatai rendőrségen történt intézkedést követően meg is kezdődött az eljárás: kábítószer birtoklása, a hamis rendszám miatt is felel, ráadásul ugye eltiltás ideje alatt vezetett újra.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Nagy esés a tőzsdéken

Nagy esés a tőzsdéken

A tegnapi meredek amerikai lefordulást követően a rossz hangulat átragadt Európára is, nagy esést láthatunk ma a kontinens piacain, ebben a kedvezőtlen nemzetközi miliőben a magyar tőzsde is lefordult. A hangulatot esetlegesen befolyásoló adatok érkeznek majd a nap folyamán, az Egyesült Államokból lakáspiaci adatok és ipari statisztikák érkeznek, de a fontkitettséggel bírók számára érdekes lehet a brit munkaerőpiaci adat is.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×