eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Rendőrségi kordon egy családi ház előtt a Komárom-Esztergom megyei Ácson, a Dózsa György úton, ahol az MTI értesülése szerint családi tragédia történt; a helyszínen négy holttestet találtak: két gyermeket, egy férfit és egy nőt. Az MTI rendőrségi forrásból úgy értesült, hogy egy késsel ölték meg a két kiskorú gyermeket, a férfi és nő pedig akasztás következtében vesztette életét.
Nyitókép: MTI / Szigetváry Zsolt

Vérfagyasztó részletek a jászladányi darabolós gyilkosságról

Bedrogozva végezhette ki tunéziai barátját, majd pánikba esve feldarabolta és bőröndben hazaküldte a testrészeket P. Szilvia Bécsből. A rémségben segítő édesanyát kiengedték a vizsgálati fogságból, és mindent elmondott.

Kiengedték a vizsgálati fogságból azt a jászladányi nőt, aki a gyanú szerint sósavval sietett 27 éves lánya segítségére, amikor az volt barátjának feldarabolt holttestét hazavitte Ausztriából bőröndökben; az asszony részletesen beszélt a horrorról a Blikknek.

Elmondása szerint sokkot kapott, amikor kiderült számára, hogy lánya volt tunéziai barátjának testrészei vannak a csomagban, amit aztán 10 liter sósavban akartak feloldani, eltüntetve a bécsi gyilkosság nyomait. A brutális emberölés gyanúsítottja közben beismerő vallomást tett.

Mint az anya a lapnak fogalmazott,

eredetileg "tartalékba" vette a sósavat, mert azzal tisztítja a lefolyót otthon.

A február végi borzalmakról elmondta még, a lánya - barátja megölése után - sírva hívta telefonon, hogy megölte bedrogozva verekedő barátját, aki korábban a lányt is ellátta szerrel, és súlyosan bántalmazhatta is.

A fiatal nő három nagyobb bőröndöt pakolt ki az autóból, de a két kisebbet nem vitték be a házba, ekkor tudatosodott az anyában, hogy azokban voltak a holttest darabjai.

"Az anyai ösztön győzött" - ezzel indokolta a nő, hogy miért nem adta fel lányát a rendőrségen.

Mivel hamarosan lejárt a kocsibérlés ideje, nem vihették messze a testrészeket, így keveredtek egy közeli öntözőcsatornához, ahol az anya elmondása szerint lánya már egyedül csinált mindent -

"bedrogozva elborult az agya, rossz döntést hozott, majd kétségbeesett, és jöttek a rosszabbnál rosszabb döntések."

A maradványokra gyerekek lettek figyelmesek március 2-án, így derült fény a bűncselekményre.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×