eur:
392.51
usd:
367.59
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin

Döbbenetes részletek a darabolós gyilkosságról

Hiába keresték az eltűnt tunéziai férfit a rokonai, csak a magyar rendőrség videójából derült ki, hogy mi történt vele.

A gyanú szerint egy 27 éves jászladányi nő megölte, majd feldarabolta Ausztriában élő tunéziai barátját, a testrészeket egy bőröndben hazaszállította, édesanyjával savba áztatták azokat, végül pedig zacskókban egy árokba rejtették.

A Blikk elérte a meggyilkolt férfi Londonban élő unokatestvérét, aki azt állította, az áldozat békés természetű volt, sosem bántott senkit. A barátnőjét, akivel fél évig voltak együtt, nem ismerték. A férfit eltűnése után azonnal keresni kezdték, de hiába írtak neki, se az üzenetekre, se a hívásokra nem reagált. Csak a rendőrség által közzétett videó alapján kezdtek gyanakodni, hogy az élettársnak köze lehet az eltűnéshez.

A rokon, aki saját nyomozásba kezdett, és megpróbál kapcsolatba lépni a magyar hatóságokkal, úgy tudja, hogy a nő büntetett előéletű, és ráadásul az áldozat pénze is eltűnt. A férfi Magyarországra utazik, sőt a holttest maradványait is meg akarja nézni.

Címlapról ajánljuk
Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

Már az egészségügyi rendszereket is veszélyeztetik a kiberbűnözők

A pénzügyi szektor sokkal jobban fel van készülve a különféle kibertámadásokra, mint az egészségügyi szolgáltatók – mondta az InfoRádióban Palicz Tamás egészségügyi kiberbiztonsági szakértő. Arról is beszélt, hogy az utóbbi időben előfordult, hogy bizonyos támadások után teljesen újra kellett szervezni egy-egy kórház vagy egyes estekben egy teljes régió működését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×