eur:
393.5
usd:
366.87
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Nyitókép: Pixabay

Hátborzongató részletek derültek ki a feldarabolt holttestről

A bűntársak az áldozat volt barátnője és a nő édesanyja lehettek, játszadozó gyerekek botlottak a szétmart test maradványaiba.

Horrorfilmbe illő részleteket közölt a Blikk nemrég napvilágot látott darabolós gyilkosságról. A 27 éves P. Szilvia és 51 éves édesanyja, Andrea - miután a lány egy veszekedés után halálra késelte barátját Bécsben - feldarabolta és bőröndökbe gyömöszölte a test maradványait (a fejet és a testrészeket), ezt követően pedig

telekocsi-szolgáltatással Magyarországra küldte a csomagokat.

Az édesanya ekkor vásárolt ipari mennyiségű sósavat, hogy feloldják a férfi maradványait, majd egy Jászalsószentgyörgy melletti öntözőcsatornába helyezzék el.

Azon buktak le egyrészt, hogy gyerekek megtalálták a maradványokat, ezt követően lendült akcióba a rendőrség; kiderült, hogy

az áldozat osztrák állampolgár, a nyomozás pedig Jászladányba vezetett. A sósavvásárlás is segített a nyomozóknak, mivel az eladó emlékezett arra, ki volt a vevő.

A Blikk információi szerint a család nemrég költözött a településre Debrecenből, az édesanyát így is jól ismerték a helybeliek. A fiatal nőt letartóztatták, az édesanya szabadlábon védekezik.

Az igazságügyi orvosszakértő közölte, a sósav nem volt alkalmas anyag arra, amire a gyilkosság elkövetői szánták.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×