eur:
393.79
usd:
364.64
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta
Nyitókép: Pixabay

Szétverte saját autóját egy férfi, mert nem engedték ittasan vezetni

A céges rendezvényen ittas állapotba került a vádlott, mégis autót akart vezetni a buli után. Az egyik munkatársa megakadályozta ebben.

Az Esztergomi Járási Ügyészség garázdaság miatt nyújtott be vádiratot egy férfival szemben, aki a miatti dühében, hogy elvették tőle a gépjárműve indítókulcsát, gyakorlatilag összetörte a kocsiját. A jármű első szélvédőjét könyökkel betörte, a hátsó lámpáját kitörte, a hátsó csomagtartón lévő spoilert letépte, valamint több alkalommal belerúgott a személygépkocsiba, és ezzel az ügyészség szerint kihívóan közösségellenes és erőszakos magatartást tanúsított.

A vádlott 2018. december 8-án az esti órákban egy céges rendezvényen vett részt egy nyergesújfalui vendéglőben, ahová kocsival érkezett.

A rendezvényen a vádlott ittas állapotba került, majd be akart ülni a kocsijába, hogy azzal hajtson el

- olvasható a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészség közleményében.

A férfit egyik kollégája megpróbálta lebeszélni arról, hogy volán mögé üljön, a vádlott azonban nem hallgatott rá. Ekkor az ittas férfi munkatársa kivette annak kabátzsebéből a gépjármű indítókulcsát.

A vádlott emiatt dühös lett, és a saját gépjárművét úgy megrongálta, hogy az erőszakos magatartása egyben kihívóan közösségellenes is volt, ezzel a garázdaság vétségét követte el.

Az ügyészség a vádiratban indítványt tett arra, hogy az Esztergomi Járásbíróság tárgyalás mellőzésével a bűncselekmény elkövetését beismerő vádlottat jóvátételi munka elvégzésére ítélje.

Címlapról ajánljuk
A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

A 300 eurót is meghaladhatják az idei húsvéti költségek Szlovákiában

300 eurónál is többe kerülhet az idei húsvéti bevásárlás Szlovákiában. A Partners piackutató vállalat számításai szerint, 5 százalékkal kénytelenek többet költeni erre az emberek, mint tavaly. Az élelmiszer drágább, a húsvéti díszítés kicsit olcsóbb lett. Egyre több ünnepi asztalon jelenik meg a bárányhús.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×