eur:
392.29
usd:
365.59
bux:
66812.59
2024. április 26. péntek Ervin
Rendőrségi járművek Várpalota külterületén, ahol egy ingatlanban egy nő és gyermeke holttestét találták meg 2018. szeptember 28-án.
Nyitókép: MTI/Mátyus Tamás

Őrizetben a kettős gyilkosság gyanúsítottja - szerelmi bosszú lehet a háttérben

Őrizetbe vették a rendőrök azt a pénteken elfogott férfit, aki megalapozottan gyanúsítható a várpalotai kettős gyilkosság elkövetésével - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Aradi Virág elmondta: a 40 éves berhidai férfit rövid időn belül elfogták a rendőrök, majd előállították a várpalotai kapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki emberölés megalapozott gyanúja miatt.

Hozzátette: a megyei főkapitányság bűnügyi osztálya a férfit őrizetbe vette, és előterjesztést tett letartóztatására.

Péntek délelőtt egy 22 éves nő és kétéves gyermeke holttestét találták meg Várpalota külterületén, egy baglyas-hegyi ingatlanban.

A Blikk szerint eképzelhető, hogy a nő korábbi szerelme állt bosszút, amiért az nem őt választotta. A 22 éves nő kétéves kisfiával és annak édesapjával szeretett volna elköltözni Komárom-Esztergom megyébe. A férfi, akitől egy ideig külön élt, állítólag ott talált egy jól fizető állást, ezért döntöttek a költözés mellett.

A házhoz is csomagolni érkezett az édesanya a kisfiával. Az asszonyt eközben érte a támadás, a ház ablakát betörte a behatoló. A szomszédok úgy tudták, az asszonyt érték halálos ütések, a kisfiút vélhetően késsel sebezték halálra. Az ő holttestét csak később találták meg a nyomozók a helyszínen.

Címlapról ajánljuk

Titokzatos nagy vásárlás előtt az OTP

Az OTP Bank tavaly minden korábbi eredményét felülmúlta, a megkezdett építkezést és terjeszkedést a következő években is folytatja - mondta pénteken Budapesten, a társaság éves közgyűlésén az OTP Bank elnök-vezérigazgatója.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×