eur:
392.24
usd:
366.66
bux:
67039.3
2024. április 26. péntek Ervin
Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnök és médiavállalkozó várakozik tárgyalására a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján 2018. április 20-án. A Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás elleni kényszerintézkedésről dönt a bíróság.
Nyitókép: Koszticsák Szilárd

Gyárfás Tamás nyomkövetőt kapott, házi őrizetet nem

Nyomkövetővel ellenőrzött lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el a bíróság pénteken a Fenyő János médiavállalkozó meggyilkolásának ügyében felbujtóként meggyanúsított Gyárfás Tamás ellen - közölte Madarasi Anna, a Fővárosi Törvényszék sajtószóvivője.

A Budai Központi Kerületi Bíróság egy hónapra rendelte el a kényszerintézkedést.

Az Országos Rendőr-főkapitányság múlt kedden tette közzé, hogy 2017. október 31. óta folytatják a nyomozást a Fenyő János ellen 1998. február 11-én előre kitervelten elkövetett emberölés ügyében. Egy héttel később azt közölték: az ügyben Gyárfás Tamás volt úszószövetségi elnököt és médiavállalkozót a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai Budapesten elfogták, majd előállították.

A Fővárosi Főügyészség Gyárfás Tamás házi őrizetét indítványozta, de a bíróság csak lakhelyelhagyási tilalmat rendelt el. A döntés ellen a gyanúsított és a főügyészség is fellebbezést jelentett be, így az nem jogerős.

"Újabb kis lépést tettünk előre, tegnap még fogdában voltam, most azt mondták, hogy Budapesten egy speciális szerkentyűvel közlekedhetek, végezhetem a munkámat, időszakonként jelentkeznem kell. Külföldre nem mehetek, de ügyvéd úr fellebbezett, így remélem, hogy külföldi munkámban is helyt tudok majd állni" - mondta Gyárfás Tamás a döntés után a bíróságon a Blikk tudósítása szerint.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 26. 15:12
×
×
×
×