eur:
393.7
usd:
368.99
bux:
65810.85
2024. április 23. kedd Béla

Videó: keményen lecsaptak a drogdílerre

A rendőrök marihuánát, amfetaminszármazékot, hasist, LSD-bélyegeket és ecstasy tablettákat találtak három kábítószer-kereskedő férfinál.

A rendőrök a fővárosi Andrássy úton megállítottak egy autót csütörtökön, és az utastérben több mint egy kilogramm marihuánát találtak. A 22 éves budapesti M. Olivér gépjárművének átvizsgálásakor az ajtókárpit alatt további 101 darab kábítószer-tartalmú tablettát, valamint a csomagtérben 14 darab növényi magot is találtak elrejtve.

A nyomozás eredményeként a Budapesti Rendőr-főkapitányság VI. kerületi Rendőrkapitányságának és a BRFK Kábítószerbűnözés Elleni Osztályának munkatársai beazonosították azt a férfit, akitől M. Olivér korábban a kábítószert vásárolta. A rendőrök még aznap este megjelentek a 36 éves B. Gábor XV. kerületi lakásánál, ahonnan éppen egy másik vásárló távozott. N. Péter ruházatának átvizsgálásakor a kabátjában 104 gramm marihuánát találtak.

B. Gábor lakásán a házkutatáskor 15,5 kilogramm marihuánát, 300 gramm amfetaminszármazékot, 416 darab LSD-bélyeget, 2000 darab ecstasy tablettát, 5 gramm hasist és több millió forintot foglaltak le a nyomozók - írta a police.hu.

A rendőrök mindhárom férfit előállították a BRFK VI. kerületi Rendőrkapitányságára, ahol gyanúsítottként hallgatták ki őket. Velük szemben kábítószer-kereskedelem bűntett miatt indítottak nyomozást. A rendőrség – őrizetbe vételük mellett – előterjesztést tett előzetes letartóztatásuk indítványozására.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Amerikai katonák mehetnek Ukrajnába, Oroszország atomháborúval fenyegetőzik - Híreink az ukrajnai frontvonalakról kedden

Telefonon egyeztetett Volodimir Zelenszkij ukrán elnök és Joe Biden amerikai elnök a készülő, 61 milliárd dolláros amerikai fegyvertámogatási csomagról. Az amerikai kormány mérlegeli annak lehetőségét, hogy katonákat küldjenek Ukrajnába, tanácsadói szerepkörben. Szergej Lavrov orosz külügyminiszter egy konferencián azt mondta: megugrott a közvetlen összecsapás lehetősége Oroszország és a Nyugat közt, amely atomháborúhoz is vezethet. Közben az orosz haderő növeli a nyomást Csasziv Jaron, illetve az Avgyijivkától keletra található védvonalakon. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború eseményeivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×