eur:
393.77
usd:
364.71
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Saját nagyanyját rabolta ki

Őrizetbe vették a rendőrök azt a homokmégyi férfit, aki a gyanú szerint erőszakkal vett el hozzávetőleg négyszázezer forintot nagymamájától.

A Kalocsai Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya nyomozást rendelt el rablás bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt egy 46 éves homokmégyi férfi ellen - közölte a police.hu.

A férfi múlt pénteken a nagymamájától pénzt kért, de a nő ezt megtagadta, ezért szóváltásba, majd dulakodásba keveredtek. Végül a férfi erőszakkal elvette tőle a szekrénykulcsot és a gardróbból hozzávetőleg négyszázezer forintot vett el. A sértett könnyű sérüléseket szenvedett.

A kiérkező rendőrök a helyszínen elfogták a férfit és előállították a Kalocsai Rendőrkapitányságra, ahol gyanúsítottként hallgatták ki. Hétfőn elrendelték a gyanúsított előzetes letartóztatását.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×