eur:
394.68
usd:
371.96
bux:
67119.98
2024. április 16. kedd Csongor

Erőszak a Balaton Soundon: eddig jutott a rendőrség hét hónap alatt

Hét hónap telt el azóta, hogy két ájult lányt találtak a Balaton Soundon a DVBBS nevű zenekar öltözőjében, de azóta sem derült ki, mi is történt azon a júliusi éjszakán.

A Blikk megkereste a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányságot, hogy van-e bármilyen fejlemény az ügyben, de meglehetősen szűkszavú válasz érkezett.

"Az ügyben az eljárás folyamatban van, ezért a nyomozás érdekeire való tekintettel nem áll módunkban információt adni" – válaszolta a rendőrség sajtószolgálata. A zenekar ügyvédje, Papp Gábor sem tudott több információval szolgálni: "Engem is csak akkor tájékoztat a nyomozó hatóság, ha olyan fejlemény van, amely érinti a védenceimet. Többször hosszabbították már meg a nyomozati határidőt, de azt kell mondjam, nem ad gyanakvásra okot a tény, hogy közel nyolc hónapja tart az ügy." A gyanúsítástól számítva két év áll a hatóság rendelkezésére a nyomozásra.

Érdekes, hogy az bár az esetet követően több európai fesztiválon is fellépett a duó, december óta csak Amerikában zenélt. Úgy tűnik, Európában nem szívesen látják őket a fesztiválokon, és lehet, hogy már nem is fogják őket hívni.

A zenészek egyébként – mikor a takarítók megtalálták az öltözőjükben a fiatalokat – már régen a budapesti repülőtér felé robogtak. Végül a hatóságok is ott kapták el őket, ám kihallgatásuk után szabadon távozhattak az országból.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.16. kedd, 18:00
Kaiser Ferenc
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem docense
Ellencsapásra készül Izrael, Amerika békét szeretne - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Ellencsapásra készül Izrael, Amerika békét szeretne - Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden

Izrael ellencsapásra készül Iránnal szemben, azonban jó esély van rá, hogy ez nem közvetlenül a perzsa állam területét veszi majd célba. Az Egyesült Államok közben nyomást gyakorol a zsidó államra, azzal a céllal, hogy ne legyen további eszkaláció. A Hamász visszadobta az összes izraeli előterjesztést a túsztárgyalások során és még nehezebben teljesíthető követeléseket fogalmazott meg. Híreink az izraeli-iráni konfliktusról kedden.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×