eur:
389.25
usd:
362.66
bux:
0
2024. május 3. péntek Irma, Tímea

Tizenegy éves lánnyal került szexuális kapcsolatba egy férfi Zalában

Szexuális erőszak miatt javasolnak vádemelést a zalai rendőrök egy 26 éves férfi ellen, aki egy interneten megismert 11 éves lánnyal közvetlenül is szexuális kapcsolatba került - közölte szombaton a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.

A nyomozás szerint a 11 éves Zala megyei kislány több internetes oldalon is idősebb férfiakkal ismerkedett meg. Személyesen egyikükkel sem találkozott, de a webkamerája előtt meztelenre vetkőzött a kedvükért. A lánynak megtetszett közülük egy 26 éves férfi, akivel májusban személyes találkozót is megbeszélt. A férfi elautózott a kislányért, akit először a keszthelyi mólóra vitt sétálni. Később beültek a kocsi hátsó ülésére, ahol a férfi kérésére a kislány levetkőzött, majd szexuális kapcsolatot is létesítettek. A történek után a férfi hazavitte a kislányt.

A nyomozás során a férfi részben ismerte csak el a bűncselekmény elkövetését, azt állította, hogy nem tudta, hány éves a lány. A nyomozók azonban kiderítették, hogy az interneten több tizennégy évesnél fiatalabb gyerekkel próbált kapcsolatot létesíteni, és tudta azt is, hogy ez a lány még csak 11 éves.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság a veszprémi férfi ellen szexuális erőszak elkövetésének megalapozott gyanúja miatt nyújtott be vádemelési javaslatot.

Címlapról ajánljuk

Rendkívüli belpolitikai vihar lett egy atomerőműves cikkből Németországban

A havonta megjelenő, elemzésekre, illetve háttérjelentésekre összpontosító népszerű Cicero című magazin azt állította, hogy az atomerőművek egy évvel ezelőtti végleges leállításáról született döntés meghozatala előtt kulcsfontosságú szakértői információkat hallgattak el az atomenergia alkalmazásának legfőbb ellenzője, a zöldpárti gazdasági miniszter előtt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Órákon belül érkezik az adat, ami eldöntheti a forint sorsát

Sorra töri át a vezető devizákkal szemben a fontos szinteket a forint, a magyar idő szerint délután 14 óra 30 perckor érkező amerikai munkaerőpiaci adatok azonban várhatóan ezúttal is komoly elmozdulásokat hoznak a részvény- és devizapiacokon egyaránt, ennek következtében pedig gyorsan változhat a kép a forint esetében is. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×