eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria

Pisztolyokat és lőszert próbált Magyarországra csempészni egy montenegrói férfi

Pisztolyokat és lőszert próbált Magyarországra csempészni egy montenegrói kamionsofőr Röszkénél, a bíróság elrendelte a férfi előzetes letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője kedden az MTI-t.

Szanka Ferenc közölte, a három pisztolyt, a 13 töltényt és egy üres tárat a hétvégén belépésre jelentkező férfi által vezetett teherautó levegőszűrőjében elrejtve találták meg a pénzügyőrök.

Az elsődleges szakértői vélemény alapján a lefoglalt fegyverek tűzfegyvernek minősülnek, a lefoglalt töltények működőképesnek látszanak, és így lőszernek tekinthetők.

A lőfegyverrel, lőszerrel visszaélés bűntette miatt indult eljárásban az ügyészség szökés, elrejtőzés veszélye miatt kezdeményezte a férfi előzetes letartóztatását, a Szegedi Járásbíróság pedig - nem jogerős döntésével - egy hónapra elrendelte a kényszerintézkedést.

Címlapról ajánljuk
Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

Meglepő eredményei lettek a nagy légkonditesztnek

A Tudatos Vásárlók Egyesülete nemzetközi együttműködésben 57, Magyarországon is megvásárolható klímaberendezést tesztelt. Az eredményekről Dénes Júlia, az egyesület munkatársa beszélt az InfoRádióban.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×