eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 4. szombat Flórián, Mónika

Tényleges életfogytiglant kért az ügyész a tescós rablóra

Tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést kért az ügyész hétfőn a Fővárosi Törvényszéken S. Péterre, akit egyebek mellett azzal vádolnak, hogy társaival 2005-ben kiraboltak egy pénzszállító autót a budaörsi Tesco áruháznál.

A nyereségvágyból több emberen elkövetett emberölés, annak kísérlete, lőfegyverrel, robbanóanyaggal való visszaélés, valamint rablás és más bűncselekmények miatt folyó per vádlottjai közül S. Péter mellett még két férfira kért tényleges életfogytig tartó szabadságvesztést az ügyész.

Az ügyészség szerint S. Péter és társai 2005 májusában kiraboltak egy pénzszállító autót a budaörsi Tesco áruháznál, többször rálőttek a kiérkező rendőrökre, és menekülés közben kézigránátot dobtak rájuk. Emellett 2004 novemberében megöltek egy valutaváltó házaspárt, egy évvel később pedig Érd határában egy pénzszállítót fosztottak ki.

Címlapról ajánljuk
Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Az étrend-kiegészítőket vizsgálja az ügyészség: a szabad piac vonzza a tisztességtelen vállalkozásokat

Internetes reklámok formájában és a közösségi oldalakon sokszor láthatnak a felhasználok olyan hirdetéseket, amelyek arról szólnak, hogy a különböző gyógygombákat, növényeket vagy gyümölcsöket nagy koncentrátumban tartalmazó étrend-kiegészítők alkalmasak a súlyos, akár daganatos betegségek gyógyítására, megelőzésére. De vajon mit hihetünk el ezekből és mit nem?
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×