eur:
386.98
usd:
356.05
bux:
68088.24
2024. május 19. vasárnap Ivó, Milán

Nyöszörgő férfi zaklatott telefonon egy Tolna megyei nőt

A telefonba nyöszörögve zaklatta éjszakánként nőismerősét egy férfi. Az ügyben a nyomozást vádemelési javaslattal zárta le a rendőrség.

Rendszerint éjféltájban kapott telefonhívásokat egy Tolna megyei községben élő nő, körülbelül egy éven keresztül, havonta több alkalommal. Az asszony 2013. februárjában tett bejelentést a rendőrségen, miután a hívások megszaporodtak. Elmondása szerint a telefonban mindig egy férfi hangot hallott, olyan volt, mintha valaki szexuális aktus közben nyöszörögne.

A sértett elmondta, hogy korábban megismerkedett egy férfivel, akivel hamarosan szakítottak. A telefonhívások ezután kezdődtek el.

A Szekszárdi Rendőrkapitányság által zaklatás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozás során kiderült, hogy a hívásokat a nő korábbi barátja kezdeményezte. A 39 éves dusnoki férfi elismerte, hogy ő hívogatta az asszonyt, de elmondása szerint nem akart semmi rosszat, csak beszélgetni, hallani a nő hangját.

A gyanúsítás miatt panaszt tett, amit az ügyészség elutasított.
A Szekszárdi Rendőrkapitányság 2013. december 4-én zárta le a nyomozást. A nyomozati iratokat vádemelési javaslattal küldték meg a Szekszárdi Járási Ügyészségnek.

Címlapról ajánljuk
Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

Minden bejelentés számít a gyermekek online bántalmazása elleni harcban

A szabályozás területén megindult fejlődés Európa és Magyarország számára is kiemelten fontos, csak ez teremti meg a lehetőséget a gyermekek szexuális kizsákmányolásának feltárásához, és teszi lehetővé a gyermekek védelmét az online térben – mondta Varga Árpád, az NMHH gyermekvédelmi főosztályának elemzője.

Szuperhatalmak versengenek egymással azért, ami egyre keresettebb az egész világon

Rengetegféle chipet gyártanak világszerte, amelyek még inkább kompatibilisebbek azokkal a felhasználási területekkel, ahol félvezetőket használnak – mondta az InfoRádióban a chipek jelentőségéről és egyre hangsúlyosabb szerepéről elemzést író Tasnádi Zsombor. Arról is beszélt, hogy a legmodernebb chipeket a hadiipar is beveti, rakétarendszerek vezérléséhez használják.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×