eur:
389.49
usd:
361.89
bux:
68002.24
2024. május 5. vasárnap Adrián, Györgyi

Drogterjesztéssel és kerítéssel gyanúsítanak egy vásárhelyi nőt

Õrizetbe vettek a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint pszichoaktív anyaggal kereskedett és kerítő volt Hódmezővásárhelyen, a bíróság elrendelte az asszony előzetes letartóztatását - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.

Szenti Szabolcs elmondta: a nyomozók csütörtök este tartottak házkutatást a nő lakásában, ahol úgynevezett herbált foglaltak le. A 40 éves asszony a megalapozott gyanú szerint kereskedett az új pszichoaktív anyaggal, a bizonyítékok szerint több fiatalnak is adott el belőle.

A vásárhelyi rendőrök emellett kerítés bűntettével is meggyanúsították. A nő egy hódmezővásárhelyi lakást bérelt és kuncsaftokat szervezett az ott üzletszerű kéjelgést folytató másik nőnek, amiért részesedést kapott.

A rendőrök az asszonyt őrizetbe vették, a bíróság pedig ügyészi indítványra pénteken elrendelte az előzetes letartóztatását.

Szintén csütörtökön tartottak házkutatást lakossági bejelentés alapján egy másik házban a rendőrök, akik az udvarban felépített fóliasátorban marihuána alapanyagául szolgáló növényi töveket foglaltak le. Az ott lakó 24 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.06. hétfő, 18:00
Salát Gergely
a Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. május 4. 16:40
×
×
×
×