eur:
392.98
usd:
366.36
bux:
0
2024. április 26. péntek Ervin

Bundabotrány: újabb három gyanúsított

Újabb három gyanúsítottja és egy megnevezett manipulált mérkőzése van a nemzetközi fogadási csalásokkal kapcsolatos ügynek.

Fazekas Géza, a Központi Nyomozó Főügyészség szóvivője az MTI érdeklődésére arról számolt be pénteken, hogy H. Gyula, K. Norbert és T. Richárd az újabb gyanúsítottak, akik mindannyian a Siófok labdarúgói voltak, illetve utóbbi jelenleg is az. Ezenkívül elmondta, hogy - a gyanú szerint - a 2008. november 9-én lejátszott Siófok-Zalaegerszeg mérkőzésen (1-4) manipulált eredmény született.

Hozzátette, mindhárom új gyanúsítottat még a múlt héten hallgatták ki, mindhárman szabadlábon védekezhetnek, és eddig a nyomozás érdekei miatt nem hozták nyilvánosságra a nevüket. Megjegyezte még, hogy velük 16-ra nőtt a gyanúsítottak, az újabb mérkőzéssel pedig 13-ra a manipulált összecsapások száma.

Címlapról ajánljuk

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×