eur:
385.51
usd:
354.96
bux:
0
2024. május 20. hétfő Bernát, Felícia

Holttesteket találtak a csepeli erdőben

Élve elásott emberek holttestét találták meg Csepelen a rendőrök csütörtök este - hangzott el az MTV Híradójában. A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) az MTI-nek megerősítette a hírt, az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást. A híradó szerint elfogták a gyilkosságok elkövetőjét.

Több holttestet talált a rendőrség Csepelen az erdő szélén csütörtökön este. A Blikk úgy értesült, hogy hat, félig-háromnegyedig a földbe ásott holttestre bukkantak. Az első szakvélemény szerint egy-négy hete halhattak meg. A Blikk szerint több koponyát is találtak a holttestek mellett. AZ MTI szerint négy holttestet szállítottak el eddig a helyszínről.

A rendőrség gyanúja szerint a gyilkosságokat egy szerb uzsorás követte el - hangzott el az MTV Híradójában.

Az Index információi szerint a gyilkosságok elkövetőjét múlt héten fogta el a rendőrség, rablás gyanújával. Már akkor szó volt eltemetett emberről, de a holttestek helyéről később, valószínűleg csütörtöki vallomásában beszélhetett, ez alapján fedezhették fel a rendőrök.

A gyanú szerint egy szerb uzsorás a tettes, aki figyelmeztetésnek szánhatta az élve eltemetést. Az MTV információi szerint a rendőrséget az egyik kiszabadult ember értesítette korábban.

Bartha László, a Nemzeti Nyomozati Iroda sajtószóvivője az üggyel kapcsolatban az MTI-nek annyit mondott: az NNI életellenes bűncselekmény miatt indított nyomozást egy összetett esetben. Azt megerősítette, hogy valóban több holttestet találtak, de pontos számot egyelőre nem kívánt közölni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.21. kedd, 18:00
Rigó Csaba Balázs
a Gazdasági Versenyhivatal elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×