eur:
392.54
usd:
367.36
bux:
66193.76
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Éjjeli késelés Sopronban

Megkéselt egy nőt péntekre virradó éjjel Sopronban egy büntetett előéletű férfi; a rendőrség elfogta a támadót - közölte a rendőrség.

A 46 éves nőre hátulról támadt rá a nála pár évvel idősebb férfi, aki pénzt akart szerezni tőle. A nyakán megvágott, könnyebben megsérült áldozat kiszabadította magát, és egy lépcsőházban keresett menedéket. Ekkor a támadó elmenekült - mondta el Kálmán Gabriella, a Győr-Moson-Sopron megyei főkapitányság sajtóügyeletese.

Egy szemtanú értesítette a rendőröket, akik a közelben elfogták a támadót, és meg is találták nála a kést. A férfi - aki előzetes letartóztatásban várja az ellene emberölés kísérlete miatt indult eljárás végét - idén februárban szabadult ki kilenc év után a börtönből. (A nyugatmagyar.hu információja szerint akkor is erőszakos cselekményért került rács mögé.)

Kálmán Gabriella hozzátette: a férfit pár napja Sopronban tetten érték, amikor egy antikvárium kirakatüvegét betörte.

Címlapról ajánljuk

Sárkány, Krokodil és Ragyogás – ezek lehetnek a pusztító izraeli bosszúállók

Izrael bejelentette, hogy nem hagyja válasz nélkül Irán tömeges drón- és rakétatámadását. Dél-Libanonban már meg is ölték a Hezbollah néhány fontos parancsnokát, de lehet, hogy Jeruzsálemben ennyivel nem fogják beérni. Szakértők most azt találgatják, vajon hogyan vághatna vissza Izrael a határaitól több mint ezer kilométerre lévő Iránnak.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. április 18. 08:10
×
×
×
×