eur:
393.74
usd:
365.16
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Hírességek kerülhetnek bajba a Stohl-ügyben

Újságírókat, sportolókat és egy kereskedelmi televízió egyik igazgatóját is kihallgatja a rendőrség Stohl András kábítószerezésével kapcsolatban - értesült a Vasárnapi Hírek.

Stohl András múlt hónapban történt balesete miatt a nyomozás jelenlegi szakaszában az iránt is vizsgálódnak, hogyan juthatott kábítószerhez a színész, ezért bulvárlapok vezető munkatársait, egy kereskedelmi televízió igazgatóját, több zenészt és sportolót is kihallgatnak a rendőrségen, hogy felderítsék a színész és társai kábítószer-fogyasztási szokásait.

A Pest Megyei Rendőrkapitányságon hírzárlat van az ügyben, a szóvivő annyit elmondott, a baleset körülményeinek tisztázásakor a rendőrségnek kötelessége minden olyan esetben eljárni, amikor bűncselekmény gyanúja merül fel.

Az ügy újabb érdekes fordulata lehet az Index szerint, hogy a rendőrség az újságírók kihallgatásakor vajon a sajtótörvény, vagy a büntetőeljárási törvény szerint jár el. Míg előbbi szerint az újságíró nem köteles megnevezni az információ forrását, utóbbi nem említi a szakma képviselőit abban a tételes felsorolásban amiben megnevezi kik mentesülhetnek a birtokukba került információk felfedésétől.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×