eur:
393.99
usd:
367.78
bux:
0
2024. április 25. csütörtök Márk

Letartóztatták Farkas Pétert

Az InfoRádió hivatalos forrásból egyelőre meg nem erősített információi szerint Andorrában őrizetbe vették a szökésben lévő birkózó olimpiai bajnokot, Farkas Pétert.

Információink szerint több hónapja keresték az egykori sportolót, akit végül Andorrában fogtak el. Az 1992-es barcelonai olimpián aranyérmet nyert Farkas Pétert, valamint testvérét és segítőjét 2004 őszén vették őrizetbe a rendőrök, mert XVII. kerületi házukban kenderültetvényt találtak.

A Pesti Központi Kerületi Bíróság a megismételt tárgyaláson, 2008. november 3-án az egykori sportolót 5 évi fegyházra, öccsét, Károlyt 7 évi fegyházra, segítőjüket pedig 6 évre ítélte kábítószerrel való visszaélés miatt.

A bíróság ítéletének szóbeli indoklása szünetében Farkas Károly, majd nem sokkal utána Farkas Péter is távozott az épületből, ismeretlen helyre. Decemberben a Fővárosi Bíróság távollétében hét év fegyházra ítélte Barcelona olimpiai bajnokát.

Címlapról ajánljuk
Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Elemző: az ellenzék erőre kapott, és kezdi elhinni, hogy nem legyőzhetetlen Erdogan

Recep Tayyip Erdogan pártjának veresége a helyhatósági választásokon elsősorban a rossz török gazdasági helyzet következménye – mondta az InfoRádióban a Nemzeti Közszolgálati Egyetem John Lukács Intézetének tudományos munkatársa. Pénzváltó Nikolett arról is beszélt, hogy az ellenzék jelentős visszaigazolást kapott arra, hogy lehet esélye a győzelemre a következő államfőválasztáson.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×