INFORÁDIÓ 

2018. március 25. vasárnap
Irén, Írisz

Május óta tervezte tettét a gyáli lány gyilkosa

Infostart / InfoRádió
Elfogta a rendőrség a péntek reggel Gyálon lelőtt 16 éves lány gyilkosát. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója elmondta, a lány korábbi barátja május óta tervezte a gyilkosságot. A lánynak azért kellett meghalnia, mert szakított az elkövetővel.

Hamar elvezettek a szálak a péntek reggel, 7 óra körül holtan talált lány ügyében indult nyomozás során az áldozat volt barátjához. A 21 éves Z. Dávid beismerte tettét, sőt a rendőrök a gyilkos fegyvert is megtalálták - mondta a InfoRádióban a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

 férfi azt mondta: azért ölte meg a lányt, mert az korábban elhagyta őt, és más fiúval járt. Az elkövető már májusban elhatározta, hogy végez volt barátnőjével.

Bár az eseménynek szemtanúja nem volt, fültanúja igen, volt, aki kiabálást hallott. A lány ekkor valójában az életéért könyörgött - közölte Papp Péter.

Az elkövető ugyanis először hátba lőtte a lányt, majd több ütés mért a fejére, valószínűleg azért, hogy elhallgattassa. Ezután egy kivégzésszerű lövést adott le a fejére.

A férfit természetesen igazságügyi elmeszakértő is vizsgálni fogja - közölte Papp Péter.

Hanganyag: Litauszky Balázs

Kapcsolódó hang

Hanganyag
 


A címlapról ajánljuk