INFORÁDIÓ 

2018. március 24. szombat
Gábor, Karina

Iskolába menet érték a lövések a 16 éves gyáli lányt

InfoRádió / MTI
Egy Gyálon élő, ám budapesti állandó lakcímmel rendelkező, iskolába tartó 16 éves lány holttestét találták meg pénteken a reggeli órákban egy gyáli utcában - közölte Papp Péter, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi igazgatója.

Az igazgató megerősítette azokat a sajtóértesüléseket, melyek szerint több lövés érte a fiatalt, ám hogy pontosan mennyi és mely testrészein, illetve hogy e lövések vezettek-e a lány halálához, arról a nem sokkal ezelőtt kezdődött halottszemlét követően lehet csak biztosat mondani - tette hozzá.

Nem rablótámadásról van szó, mivel az áldozatnak semmilyen értéke nem tűnt el. A helyszíni szemle, valamint az eddigi meghallgatások alapján semmi nem utal arra, hogy volt szemtanúja a gyilkosságnak, ám több fültanú kiabálásról, illetve lövések dördüléséről számolt be - mondta.

A szülők meghallgatása ezekben a percekben is folyik. Elsősorban a lány kapcsolatrendszerére, illetve a lehetséges indítékokra kíváncsiak a rendőrök, mert pillanatnyilag semmiféle magyarázat nincs arra, hogy miért kellett meghalnia egy iskolába igyekvő 16 éves fiatalnak.

Péntek reggel fél nyolckor járókelők arról tettek bejelentést a dabasi rendőrkapitányságra, hogy egy fiatal lány holtteste hever Gyál egyik utcájában. A Pest Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztálya nagy erőkkel kezdte meg a helyszínelést, az adatok gyűjtését, illetve a tanúkutatást és igazságügyi orvos szakértőket is bevontak . A rendőrség emberölés miatt ismeretlen tettes ellen indított eljárást.

A címlapról ajánljuk