eur:
392.68
usd:
366.08
bux:
66803.58
2024. április 25. csütörtök Márk

Veszekedés közben kiirtotta a családját egy fiatal Kárpátalján

Leszúrta a szüleit és hétéves húgát veszekedés közben egy 20 éves férfi a kárpátaljai Szolyván.

A fiatalember egy jelentéktelen pénzösszeg miatt szólalkozott össze az apjával. A vita hevében egy konyhakéssel először az apját, majd az annak védelmére kelő anyját szúrta le. A kishúgával azért végzett, mert éktelenül ordított a vérengzés láttán - adta hírül helyi rendőrségi forrásokra hivatkozva az ungvári ua-reporter.com hírportál.

A beszámoló szerint a hármas gyilkosságról a rendőrséget a család egyik rokona értesítette. A családirtót a közeli erdőben fogták el a rendőrök nyomkövető kutya segítségével.

A hírportál úgy tudja, hogy az elkövető vékony dongájú fiatalember, akit azért nem soroztak be a hadseregbe, mert testsúlya alig éri el az 50 kilogrammot.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×