eur:
389.49
usd:
368.36
bux:
55838.55
2023. szeptember 30. szombat Jeromos
Nyitókép: Facebook/Herczeg Zoltán

Döntöttek a drogügyben elfogott magyar divattervező sorsáról

Véglegesen megszüntették Herczeg Zoltán bűnügyi felügyeletét.

Az ügyben eljáró nyomozási bíró elutasította az ügyészség fellebbezését, és véglegesen megszüntette az ügy mindkét gyanúsítottjának a bűnügyi felügyeletét - tudta meg a 24.hu a Fővárosi Törvényszéktől.

Ahogy arról az Infostarton is beszámoltunk a divattervezőre és az ügy másik gyanúsítottjára tavaly októberben csaptak le a nyomozók. Jelentős mennyiségű kábítószergyanús anyagot találtak náluk.

Herczeg Zoltán fél évet töltött letartóztatásban és négy hónapot bűnügyi felügyeletben. Augusztusban ez lejárt és a bíróság nem hosszabbította meg a nyomkövetős kényszerintézkedést. Ezt vitatta az ügyészség, de keresetüket elutasították.

Címlapról ajánljuk
Szlovákia: lesz, ahol legalább 40 perccel tovább fog tartani a szavazás

Szlovákia: lesz, ahol legalább 40 perccel tovább fog tartani a szavazás

Az egyik pozsonyligetfalui (Petržalka) szavazókörben rosszul lett a választási bizottság egyik tagja, ezért kell meghosszabbítani a voksolás idejét.

Leváltották az Idegenrendészet vezetőjét

A belügyminiszter 2023. szeptember 30. hatállyal - indokolás nélkül - visszavonta dr. Halmosi Zsolt r. altábornagy, az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság főigazgatójának vezetői kinevezését és rendelkezési állományba helyezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.10.02. hétfő, 18:00
Tárnok Balázs
a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Eötvös József Kutatóközpont Európa Stratégia Kutatóintézetének vezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×