eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 28. vasárnap Valéria
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot
Összeroncsolódott személygépkocsi Dunaföldvár közelében, ahol a 6-os úton, a 84-es kilométernél a gépjármű és egy teherautó összeütközött 2023. augusztus 31-én. A balestben ketten meghaltak.
Nyitókép: MTI/Donka Ferenc

Ezt nem lehetett túlélni, dermesztő felvételek a délutáni balesetről

Ketten meghaltak, amikor személygépkocsi és teherautó ütközött össze a 6-os úton, Dunaföldvár közelében - közölte a rendőrség. Aforgalom az úton csak 7 óra után állt helyre. Az ütközés nem sokkal dél után történt.

A baleset az út 84-es kilométerénél történt, az érintett szakaszt teljes szélességében lezárták. A helyszínt délről a 6228-as mellékúton az M6-os autópályára felhajtva, valamint északról az M8 csomópontnál a pályára felhajtva lehet elkerülni - írták.

DunafĂśldvĂĄr, 2023. augusztus 31.
Összeroncsolódott személygépkocsi Dunaföldvár közelében, ahol a 6-os úton, a 84-es kilométernél a gépjármű és egy teherautó összeütközött 2023. augusztus 31-én. A balestben ketten meghaltak.
MTI/Donka Ferenc
MTI/Donka Ferenc

A katasztrófavédelem honlapján arról számol be, hogy a kavicsot szállító kamion és személyautó frontálisan ütközött, mindkét jármű az út melletti kukoricatáblában állt meg.

Dunaföldvár, 2023. augusztus 31.
Összeroncsolódott személygépkocsi és sérült teherautó Dunaföldvár közelében, ahol a 6-os úton, a 84-es kilométernél a két gépjármű összeütközött 2023. augusztus 31-én. A balestben ketten meghaltak.
MTI/Donka Ferenc
Dunaföldvár, 2023. augusztus 31. Összeroncsolódott személygépkocsi és sérült teherautó Dunaföldvár közelében, ahol a 6-os úton, a 84-es kilométernél a két gépjármű összeütközött 2023. augusztus 31-én. A balestben ketten meghaltak. MTI/Donka Ferenc

Este 7 óra után szabadult fel az út a forgalom számára a 6-os főúton a súlyos baleset után.

A TV2 Tények című műsorában kiderült, hogy egy kilencéves gyerek és az édesanyja haltak szörnyet az autóban. A kamion követ szállított.

A becsapódást követően mindkét jármű a kukoricásban landolt, a teherautó pedig rádőlt a személykocsira.

A kamionos könnyebb sérüléseket szenvedett, a rendőrség pedig vizsgálja a tragédia körülményeit.

Címlapról ajánljuk

Nagy meglepetés várható az áprilisi diktálós gázszámláknál

A fura április, sőt tavasz miatt meghökkentő gázszámlákat kaphatnak a diktálós fogyasztók. Mindez azért érdekes, mert ezrek kaptak az elmúlt két hónapban mínuszos számlákat főleg a nagy meleg miatt. Az elmúlt 10 nap szokatlan hidege fordított esetek is hozhat. Megpróbáljuk elmagyarázni, hogy miért.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×