eur:
392.77
usd:
366.59
bux:
66769.81
2024. április 26. péntek Ervin
Összeroncsolódott villamos és szemétszállító teherautó a XI. kerületi Bartók Béla úton 2023. május 24-én, miután a két jármű összeütközött. A balesetben egy ember megsérült.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Kismama sérülhetett a balesetben, ezért áll a közlekedés Dél-Budán

Villamos és kukásautó ütközött Budapest XI. kerületében, a Bartók Béla úton, a Hídvég utca közelében - írja a Katasztrófavédelem.

A baleset miatt a Bartók Béla út érintett szakaszát teljesen lezárták, a tömegközlekedést is el kell terelni.

A Telex egyik munkatársa a helyszínen volt. A lap azt írja, hogy három mentő érkezett: az egyik kocsiba egy kismamát segítettek be, a földön pedig két kukás feküdt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság azt közölte, hogy a balesetben egy ember megsérült.

A BKK Info azt írja, hogy a 19-es és a 49-es villamos helyett a Móricz Zsigmond körtér M és Kelenföld vasútállomás M között pótlóbusszal lehet utazni. Az M4-es metró igénybevételét is ajánlják.

Villamosbaleset Zuglóban is

Baleset miatt nem jár a villamos a Bosnyák tér és az Örs vezér tere között - közölte a BKK Facebook-oldalán.

Villamos és autó karambolozott a XIV. kerületben, a Nagy Lajos király útja és a Tihamér utca kereszteződésében. A személyautó nem mozdítható, így akadályozza a forgalmat, torlódásra kell számítani - írta a katasztrófavédelem honlapján.

A BKK közölte, hogy a baleset miatt a 3-as és a 62A villamos helyett az Örs vezér tere és a Bosnyák tér között a 32-es autóbusszal lehet utazni.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Reagál az OTP Csányi Sándor szavaira

Gazdasági, a piaci folyamatokat esetlegesen befolyásoló adatok tekintetében ma érkezik itthon a MNB tavalyi utolsó negyedéves lakásárindexe, de az S&P Global Ratings hitelminősítői felülvizsgálata is kiemelkedő fontosságú esemény lesz: magyar szempontból azért is kulcsfontosságú az S&P osztályzata, mert a három nagy hitelminősítő közül jelenleg náluk a legrosszabb a besorolásunk, a BBB mínusz osztályzat egyetlen fokozattal van a befektetésre ajánlott kategória határa felett. Vállalati fronton ma is az amerikai gyorsjelentések lesznek a fókuszban, a héten a technológia szektor nagyágyúi közül többen jelentenek. A magyar piacon az OTP-re figyelhetnek elsősorban a befektetők, ma tartja közgyűlését a nagybank, ahol beszédet mond Csányi Sándor, a bankcsoport elnök-vezérigazgatója. A részvénypiaci folyamatokkal kiemelten foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×