eur:
389.42
usd:
363.29
bux:
68123.99
2024. május 2. csütörtök Zsigmond
Kiégett családi ház Szentendrén 2023. április 3-án. A tűzoltók oltás közben egy idős nő holttestére bukkantak.
Nyitókép: MTI/Mihádák Zoltán

Elkerülhető tűzhalál Szentendrén, egy ikerház égett ki - fotók

Kigyulladt egy családi ház Szentendrén, a tűzoltók az oltás közben egy idős nő holttestére bukkantak.

Egy családi ház gyulladt ki Szentendrén, a Damjanich utcában és egy ember az épületben rekedt. A százötven négyzetméteres ikerházhoz - ahol egy nyolcvan négyzetméteres ingatlan teteje égett - hét járművel huszonkét tűzoltó vonult ki.

A tűz a tetőtérből a lakórészre és egy kerti pavilonra is átterjedt - írja a Katasztrófavédelem.

A Budapestkörnyéke.hu azt írja (az oldalon olvasói fotókat is talál), hogy valószínűleg dohányzás miatt gyulladt ki a lakás, amelyben egy idős nő holttestét találták meg tűzoltók.

Szentendre, 2023. április 3.
Tűzoltó dolgozik egy kigyulladt családi ház oltásán Szentendrén 2023. április 3-án. A tűzoltók oltás közben egy idős nő holttestére bukkantak.
MTI/Mihádák Zoltán
Szentendre, 2023. április 3. Tűzoltó dolgozik egy kigyulladt családi ház oltásán Szentendrén 2023. április 3-án. A tűzoltók oltás közben egy idős nő holttestére bukkantak. MTI/Mihádák Zoltán

Mukics Dániel szóvivő az MTI-nek azt írta, a tűzoltók megakadályozták, hogy a lángok átterjedjenek az ikerház másik részére, így az lakható maradt. A tüzet háromnegyed óra alatt oltották el, a tűzzel érintett házrész két lakója átmenetileg rokonokhoz költözött.

Címlapról ajánljuk

Grád Ottó: a nagyobb árcsökkenésre a gázolajnál lehet majd számítani

Hétfőn 10 forinttal csökkentette az üzemanyagok árát a Mol, szombattól egy rendkívüli változással még tovább csökkennek az árak itthon. A Magyar Ásványolaj Szövetség főtitkára szerint ez a bejelentés új helyzetet teremt a kiskereskedelmi piacon. A változáshoz valamilyen mértékben várhatóan minden töltőállomás alkalmazkodik majd és árakat csökkent - mondta az InfoRádiónak Grád Ottó.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.05.03. péntek, 18:00
Bakondi György
a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója, a Stratégiai Tanácsadó Testület tagja
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×