eur:
392.42
usd:
373.22
bux:
56063.65
2023. szeptember 28. csütörtök Vencel
18 éven felülieknek
Az ön által letölteni kívánt tartalom olyan elemeket tartalmaz, amelyek Mttv. által rögzített besorolás szerinti V. vagy VI. kategóriába tartoznak, és a kiskorúakra káros hatással lehetnek.

Ha szeretné, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használjon szűrőprogramot

Szexszel fizettek a lányok a 69 éves férfinek, de volt egy 16 éves szerelme is - videó

A rendőrség eljárást folytat egy 69 éves férfi ellen üzletszerű kerítés, valamint 18. életévét be nem töltött személy sérelmére elkövetett emberkereskedelem és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Szexszel fizethettek annak a 69 éves férfinek a fiatal lányok, aki őket rendszeresen kiközvetítette más kuncsaftoknak. Az ügyről a police.hu számolt be, de a 24.hu a részletek után is érdeklődött.

A lapnak a rendőrség azt válaszolta, hogy a főügyészség már indítványozta is a gyanúsított letartóztatását.

A rendőrség hivatalos megfogalmazása szerint az idősebb úr amikor férfiak különböző szexuális igényeikkel hozzáfordultak hozzá, akkor ő hölgyismerősei körében megkereste számukra a megfelelő partnert, majd leegyeztette köztük a szexuális szolgáltatás részleteit is: így

a légyott helyét, idejét és a tarifa díját is.

Ezért cserébe a lányoktól keresetük egy részének átadását, vagy a beszervezett és kiközvetített lányoktól saját maga részére ingyenes szexuális szolgáltatás nyújtását kérte, akik kérésének többségében eleget is tettek.

Az emberkereskedelem elleni nyomozók a felderítés során azt is megállapították, hogy

a férfi a szexuális munkákra többször az általa megrendezett szépségversenyre jelentkező lányokat szervezte be.

Sőt esetenként előfordult, hogy a prostitúciós tevékenységre kiközvetített sértettek tizennyolcadik életévüket még be sem töltötték.

Egyikükkel, egy érzelmileg labilis, 16 éves lánnyal erős érzelmi függőségi viszonyt is kialakított. A fiatalt mind anyagilag, mind kapcsolatai révén támogatta, így a lány pótapaként tekintett rá. Ugyanakkor a férfi – kihasználva a lány feletti befolyását – a kiskorút rávette arra, hogy anyagi haszonszerzésért cserébe az ő férfi ismerőseivel szexuális együttléteket folytasson. Legalább négy ilyen alkalomra derült fény a nyomozás során.

A KR NNI Emberkereskedelem Elleni Osztálya már évek óta folytat nyomozást a férfivel szemben. 2021 novemberében üzletszerű kerítés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt már ki is hallgatták gyanúsítottként a nyomozók. Ettől függetlenül ő tovább folytatta illegális kerítő tevékenységét, amit a tőle lefoglalt elektronikai eszközök adatai, valamint a sértettek vallomásai is alátámasztanak.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.28. csütörtök, 18:00
Áder János
volt köztársasági elnök, a Kék Bolygó Klímavédelmi Alapítvány kuratóriumi elnöke
Ugrik az OTP a nyitás után

Ugrik az OTP a nyitás után

Ázsiában felemás hangulatban telt a kereskedés ma reggel, ezt követően Európában a mérsékelt optimizmus jegyében indult a nap a tőzsdéken. A határidős részvényindexek jelenlegi állása szerint pedig Amerikában is kisebb pluszban nyithatnak a vezető részvényindexek. Gazdasági információk tekintetében nem számítunk ma olyan adatközlésre idehaza, ami a magyar piacon komolyabb hatást fejthetne ki - esetleg az ipari termelői árak alakulása lehet érdekes -, inkább a nemzetközi folyamatokra figyelhetnek majd a befektetők. Fontos lehet majd például a német infláció alakulása, miközben az amerikai felülvizsgált GDP-adat már aligha tartogat majd meglepetést.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×