eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Rájuk volt idén a legkíváncsibb a világ a Google-keresések alapján

Színész, politikus és csaló is a listára került: rájuk kerestek a legtöbben idén a népszerű keresőmotorral.

Nagy meglepetéseket nem okoznak a lista szereplői, mivel megtalálható köztük 2022 tárgyalótermi drámájának főszereplői mellett az idei év botrányhősei is - írja a Euronews.

A listát az indított keresések száma alapján állította össze a Google: lássuk, kik nevét tartalmazza a tízes lista.

1. Johnny Depp

Az év első felében zajlott pereket követően decemberben a színész és exfelesége, Amber Heard megegyeztek a rágalmazási perek lezárásáról: hónapokon át tartottak a tárgyalások, melyek szappanoperaszerű szórakozást biztosítottak azoknak a millióknak, akik követték azok eseményeit.

A jó hírnév megsértésének ügyében indított perben mindkét fél napokon át tett vallomást, megcáfolva a másik állításait. Mindkét fél kapcsolatuk ideje alatt elkövetett borzalmas tettekkel vádolta a másikat.

2. Will Smith

Ő sem színészként került az érdeklődés középpontjába, hanem mert az Oscar-gálán felpofozta Chris Rockot, miután a komikus felesége, Jada Pinkett Smith rovására eresztett el egy poént. Ennek eredményeképp Smitht tíz évre kitiltották a gáláról.

3. Amber Heard

Depp nemcsak a pert nyerte meg, a közvélemény is a lista harmadik helyére került volt feleségével szemben foglalt állást. Heard állítása szerint a közösségi médiában ellene folytatott hadjárat áldozata volt a perrel párhuzamosan.

4. Vlagyimir Putyin

Az orosz elnök előkelő helye azt mutatja meg, milyen mély hatást gyakorolt az emberek életére világszerte az ukrán háború. Az "Ukrajna" kifejezéssel kerestek idén a legtöbben hírekre, és ez volt a harmadik legnépszerűbb keresési kifejezés.

5. Chris Rock

A Smith-balhé után a színészek közt a negyedik leggyakrabban keresett személy lett Rock - akit abban a sorban Jada Pinkett-Smith követ.

6. Novak Djokovic

A sportolók közt övé a pálma: ezt annak köszönheti, hogy 2022. januárjában elvették tőle az ausztrál vízumot és kiutasították az országból, mert nem vette fel a koronavírus elleni védőoltásokat. Így nem vehetett részt az Australian Openen sem.

A sportolók közt a teniszezőkre voltak a legtöbben kíváncsian idén - Djokovic után Rafael Nadal és Serena Williams nevére kerestek rá a legtöbben.

7. Anna Szorokin

A Netflix sorozata, Az örökösnő álarca mögött Szorokinról szól, aki önmagát tehetős örökösnőnek kiadva vitt véghez csalásokat 2013-2017 között New Yorkban.

8. Andrew Tate

A korábbi brit-amerikai kickbokszolót és influenszert az összes nagyobb közösségi oldalról kitiltották toxikus maszkulinitása és hímsoviniszta megjegyzései miatt.

9. Rishi Sunak

A brit miniszterelnök Liz Truss drámaian rövid megbízatása után állt országa élére, melynek ő az első nem fehér bőrű vezetője.

10. Simon Leviev

A Netflix A Tinder-csalója az izraeli férfiről szól, aki tízmillió dollárnyi pénzt csalt ki nőktől Európában 2017-2019 között.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Érdekesen erős volt az esti órákban a forint

Összességében jól sikerült ez a hét a forint számára, stabil volt és az utolsó két nap menetelésének köszönhetően felértékelődéssel zárta a hetet. Az S&P hitelminősítő péntek este megerősítette Magyarország adósbesorolását és a stabil kilátáshoz sem nyúlt, ami szintén kedvező a hazai fizetőeszköz szempontjából, amely a 392-es szinten fejezte be a pénteki kereskedést az euró ellenében. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×