eur:
393.11
usd:
367.41
bux:
0
2024. április 24. szerda György
Will Smith amerikai színész, mielőtt átveszi a legjobb férfi főszereplőnek odaítélt elismerést a King Richard című filmért a Brit Film- és Televíziós Művészeti Akadémia (BAFTA) díjkiosztó ünnepségére a londoni Royal Albert Hallban 2022. március 13-án.
Nyitókép: MTI/AP/Invision/Chris Pizzello

Zörgős Will Smith-pofon és üvöltözés az Oscar-gálán – videó

A Los Angelesben rendezett 94. Oscar-gálán nem a díjak,egy ütés lesz a legemlékezetesebb.

A legjobb színész díját Will Smith vehette át a Richard király című film címszerepéért, de ennél ennél is nagyobb visszhangot kiváltó ügy miatt beszélnek azóta is róla.

Pár perccel a díjátadója előtt ugyanis az egész közönségben meghűlt a vér, amikor Will Smith felugrott a színpadra, és felképelte Chris Rockot, aki felesége, Jada Pinkett Smith kopaszságával viccelődött.

"Jada, szeretlek. G.I. Jane 2, alig várom, hogy lássam, ugye?" – jegyezte meg a foltos hajhullásban szenvedő színésznő borotvált fejére utalva.

Will Smith először mintha derült volna a poénon (aminek az volt a veleje, hogy a szerepben is kopasznak kell lenni), de a feleségének láthatóan rosszul esett. A színész aztán felsétált a színpadra, és gyors mozdulattal felpofozta Chris Rockot.

„Huh, Will Smith kipofozta belőlem a sz.rt is” – mondta a szerepéből egy pillanatra sem kieső műsorvezető.

„Nem veheted a feleségem nevét a kib...tt szádra” – kiabálta fel a színpadra a színész.

„Tényleg, haver!? Ez egy G.I Jane-vicc volt” – próbált replikázni a műsorvezető, de Will Smith láthatóan még dühösebben és még nagyobb hangerővel megismételte a felesége nevét és a ceremóniamester szájának kapcsolatára vonatkozó tiltását.

„Így lesz! Rendben?” – mondta Chris Rock. Majd ezzel a mondattal vezette le a jelenetet: „Ez volt a televíziózás történetének legnagyszerűbb éjszakája.”

A Los Angeles-i rendőrség később kiadott közleménye szerint Chris Rock nem tett feljelentést az ügyben.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×