eur:
394.08
usd:
368.38
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Johnny Depp most bármit elvállal - és ezen még poénkodik is – videó

Az MTV Video Music Awards kabalafigurájának arcára vetítve jelent meg meglepetésszerűen a sztár a gálán, saját magának is adott fricskát bőven.

A reklámszünetek közé beszúrt, humoros egysoros megszólalásai sorában az első ennek szellemében a következő volt: "Szükségem volt a melóra!". A gálán vállalt szerepe visszatérésének újabb lépcsőfoka azt követően, hogy több millió dolláros pert nyert volt feleségével, Amber Hearddel szemben a jó hírnév megsértésének ügyében indított perben.

Egy későbbi megjelenésekor úgy fogalmazott a gálán: vállal szülinapokat, bar-micvókat, esküvőket, virrasztásokat, és tényleg bármit, amit az emberek akarnak – idézi fel a The Guardian.

„Ja, és fogorvos is vagyok!” – tette hozzá az ironikus mondatot.

Nemrégiben jelentették be, hogy Depp hamarosan megrendezi első filmjét a 25 év Modival címmel, mely Amedeo Modigliani olasz festő és szobrász életét dolgozza majd fel.

Ez előtt egy héttel tett bejelentést a per lezárultát követő első filmszerepéről is. A francia filmben, mely a Jeanne Du Barry címet viseli, XV. Lajos királyt alakítja majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Depp zenészként is aktív, 2015-ben alapította a Hollywood Vampirest Alice Cooperrel és Joe Perryvel, az Aerosmith egyik zenészével. Amíg az Amber Heard elleni perben ítéletét várta, többször is megjelent koncertszínpadokon Jeff Beck mellett. Beck és Depp júliusban jelentetett meg közös albumot.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×