eur:
395.87
usd:
369.22
bux:
69711.91
2024. június 17. hétfő Alida, Laura
Johnny Depp amerikai színész távozik pere újabb tárgyalási napja után a londoni legfőbb királyi bíróságról 2020. július 28-án. Depp rágalmazásért indított pert a The Sun brit napilap kiadói csoportja, a News Group Newspapers és a bulvárlap felelős szerkesztője, Dan Wootton ellen egy 2018-ban közölt cikkért, amely szerint a színész bántalmazta korábbi feleségét, Amber Heard amerikai színésznőt.
Nyitókép: MTI/EPA/Vickie Flores

Johnny Depp most bármit elvállal - és ezen még poénkodik is – videó

Az MTV Video Music Awards kabalafigurájának arcára vetítve jelent meg meglepetésszerűen a sztár a gálán, saját magának is adott fricskát bőven.

A reklámszünetek közé beszúrt, humoros egysoros megszólalásai sorában az első ennek szellemében a következő volt: "Szükségem volt a melóra!". A gálán vállalt szerepe visszatérésének újabb lépcsőfoka azt követően, hogy több millió dolláros pert nyert volt feleségével, Amber Hearddel szemben a jó hírnév megsértésének ügyében indított perben.

Egy későbbi megjelenésekor úgy fogalmazott a gálán: vállal szülinapokat, bar-micvókat, esküvőket, virrasztásokat, és tényleg bármit, amit az emberek akarnak – idézi fel a The Guardian.

„Ja, és fogorvos is vagyok!” – tette hozzá az ironikus mondatot.

Nemrégiben jelentették be, hogy Depp hamarosan megrendezi első filmjét a 25 év Modival címmel, mely Amedeo Modigliani olasz festő és szobrász életét dolgozza majd fel.

Ez előtt egy héttel tett bejelentést a per lezárultát követő első filmszerepéről is. A francia filmben, mely a Jeanne Du Barry címet viseli, XV. Lajos királyt alakítja majd.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Johnny Depp (@johnnydepp) által megosztott bejegyzés

Depp zenészként is aktív, 2015-ben alapította a Hollywood Vampirest Alice Cooperrel és Joe Perryvel, az Aerosmith egyik zenészével. Amíg az Amber Heard elleni perben ítéletét várta, többször is megjelent koncertszínpadokon Jeff Beck mellett. Beck és Depp júliusban jelentetett meg közös albumot.

Címlapról ajánljuk
Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

Ismét célt ért a „pandadiplomácia” – szent a béke Kína és Ausztrália között?

A kínai miniszterelnök canberrai látogatása a két ország közötti diplomáciai viszony helyreállításának betetőzése – mondta az InfoRádióban Salát Gergely sinológus. A Pázmány Péter Katolikus Egyetem és a Magyar Külügyi Intézet munkatársa hozzátette: a kínai vezetés pontosan tudta, hogy a korábban kirótt kereskedelmi szankciókkal sokat árthat az ausztrál gazdaságnak, mostanra azonban mindkét fél belátta, jobb a békesség.

Karácsony Gergely a Kúriához fordult, új választást szeretne - itt vannak az indokai

Budapest főpolgármestere beadta hétfőn a Kúriának azt az indítványt, amelyben a főpolgármester-választás eredményének megsemmisítését és a szavazásnak az egész városban történő megismétlését kéri.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.06.18. kedd, 18:00
Horváth Péter
a Nemzeti Pedagógus Kar elnöke
Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Bizonytalan mozgások az amerikai tőzsdéken

Vegyes mozgásokkal indult a hét a tőzsdéken, az ázsiai piacokon nem alakult ki határozott irány, miután a befektetők egy sor friss gazdasági adatot értékeltek, beleérve az vártnál jobban alakuló kiskereskedelmi számokat, és a vártnál rosszabb ipari statisztikákat. A kedvezőtlen ázsiai hétindítás ellenére az európai piacokon pozitív felütéssel indult a nap a múlt heti lejtmenet után, bár a nyitástól távolodva elkezdett fogyni a lendület és délutánra vegyes mozgások alakultak ki, csakúgy, mint az amerikai tőzsdéken.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×