eur:
392.93
usd:
366.5
bux:
66129.26
2024. április 26. péntek Ervin
Fotó: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság
Nyitókép: BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság

Könnycsalogató fotón melegíti a tűzoltó a balesetet szenvedett csecsemőt

Anyukám a tűzoltóautóban, én meg itt melegedek - ezzel a mondattal posztoltak a tűzoltók egy fotót, amely egy hétfői balesetnél készült.

Egy fiatal édesanya és csecsemője utazott abban az autóban, amely részese volt annak a hétfői balesetnek, amely Bagnál történt. A katasztrófavédelem megható fotót tett közzé, amin az egyik aszódi tűzoltó testével melegít egy csecsemőt.

Azt írták az egyik fotóhoz: "Ha tudnék beszélni, lehet, hogy akkor sem találnám a szavakat arra, ami most történt velünk".

Három személygépkocsi ütközött össze hétfőn délelőtt az M3-as autópálya 37-es kilométerénél, Bag közelében.

A mentők a féléves gyermeket és édesanyját megfigyelésre kórházba vitték.

A kommentelők döntő többsége elismerőleg írt a tűzoltókról. "Remélem, hogy az a kicsike, ha egyszer majd felnő, rá fog találni erre a képre” – írta az egyik.

Címlapról ajánljuk
Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Gazdasági elemzők az Arénában: a „másnaposság” után hamarosan dinamikus pályára állhat a magyar gazdaság

Nagyjából a Magyar Nemzeti Bank várakozásainak megfelelő adatokat vár idén a magyar gazdaságtól Isépy Tamás, a Századvég makrogazdasági üzletágvezetője és Madár István, a Portfolio vezető makrogazdasági elemzője. Úgy vélik, az elmúlt időszak gazdasági válságainak egyik legfőbb tapasztalata, hogy sokkal több váratlan helyzetre kell felkészülnie a világnak.

Bóka János az Arénában: igazodás vagy újraegyesítés, ez az unió nagy kérdése

Mi az Európai Uniót egy szerződéses alapokon nyugvó szabályrendszerre épülő együttműködésnek tekintjük, ebbe az állandó közös hitelfelvétel, a közös eladósodás, a fiskális föderalizmus nem fér bele – mondta Bóka János az InfoRádió Aréna című műsorában. Az európai uniós ügyekért felelős miniszter beszélt az EP-választás tétéjéről, az unió jövőjéről és az EU-tagság húszéves mérlegéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.26. péntek, 18:00
Balczó Barnabás
a Magyar Posta vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×