eur:
393.93
usd:
364.87
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Összetorlódott járművek araszolnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőhely közelében, ahol a rendőrség és társszervei teljes kitereléses közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak.
Nyitókép: MTI Fotó: Varga György

Szabálytalankodó autósok tömegei az M3-ason

Borsókút pihenőhelyénél szorgalmas rendőrökbe botlottak az arra közlekedők.

26 autóssal szemben kellett intézkedniük a rendőröknek az M3-ason - írja a Heol.hu. Az egyenruhások a NAV, a megyei kormányhivatal, a katasztrófavédelem, a bevándorlásiak és a Magyar Közút segítségével tehát eredményes ellenőrzési napot zártak szerdán a 82-es kilométerkőnél.

A forgalom kiterelésével egybekötött ellenőrzés kiterjedt a passzív biztonsági rendszerek és eszközök használata, a vezetési és pihenőidő, az autópálya jogszerű használatának, továbbá az ország területén tartózkodás jogszerűségének ellenőrzésére.

Közel 1200 áthaladó gépjárművet tudtak ellenőrizni, ebből volt 26 esetben szükség rendőri intézkedésre. A legtöbb, 15 esetben biztonsági öv használatának elmulasztása miatt indult eljárás. Egy esetben nem megfelelő műszaki állapotú jármű vezetőjével szemben intézkedtek a rendőrök.

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.

MNB: megnőtt a forint inflációra gyakorolt hatása

A korábban vártnál mérsékeltebb növekedés, alacsonyabb, de az év közben kissé emelkedő infláció vár a magyar gazdaságra az idén – derül ki a Magyar Nemzeti Bank inflációs jelentéséből, amely 2025-re vetíti előre a 3 százalékos inflációs cél elérését.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×