INFORÁDIÓ 
2020. június 5. péntek
Fatime

m3-as

ellenőrzés

közút

Összetorlódott járművek araszolnak az M7-es autópálya Budapest felé vezető oldalán, a töreki pihenőhely közelében, ahol a rendőrség és társszervei teljes kitereléses közlekedésrendészeti ellenőrzést tartanak.

Szabálytalankodó autósok tömegei az M3-ason

Infostart

Borsókút pihenőhelyénél szorgalmas rendőrökbe botlottak az arra közlekedők.

26 autóssal szemben kellett intézkedniük a rendőröknek az M3-ason - írja a Heol.hu. Az egyenruhások a NAV, a megyei kormányhivatal, a katasztrófavédelem, a bevándorlásiak és a Magyar Közút segítségével tehát eredményes ellenőrzési napot zártak szerdán a 82-es kilométerkőnél.

A forgalom kiterelésével egybekötött ellenőrzés kiterjedt a passzív biztonsági rendszerek és eszközök használata, a vezetési és pihenőidő, az autópálya jogszerű használatának, továbbá az ország területén tartózkodás jogszerűségének ellenőrzésére.

Közel 1200 áthaladó gépjárművet tudtak ellenőrizni, ebből volt 26 esetben szükség rendőri intézkedésre. A legtöbb, 15 esetben biztonsági öv használatának elmulasztása miatt indult eljárás. Egy esetben nem megfelelő műszaki állapotú jármű vezetőjével szemben intézkedtek a rendőrök.

Nyitókép: MTI Fotó: Varga György
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018