eur:
393.85
usd:
367.92
bux:
66376.55
2024. április 25. csütörtök Márk
Demjén Ferenc Kossuth-díjas zeneszerző, előadóművész 70. születésnapi koncertjén a Papp László Budapest Sportarénában 2016. december 30-án.
Nyitókép: MTI/Mohai Balázs

Drámai fordulat Demjén Ferenc állapotában

Nem altatják tovább, az orvosok az agyérgörcsön átesett zenészt. A Blikk úgy tudja, hogy Demjén Ferenc a körülményekhez képest jól van, bár a rosszullétére szinte egyáltalán nem emlékszik.

Mint arról az Infostart is beszámolt, a Kossuth-díjas zenészt hétfő óta tartották mélyaltatásban gyógyulása érdekében az orvosai. Demjén Ferenc múlt pénteken lett rosszul, és agyvérzés gyanújával szállították a szigetvári kórházba. Ott kiderült, csak enyhébb agyérgörcsön esett át, majd átvitték a Pécsi Idegtudományi Központba, ahol a zavartalan gyógyulás érdekében altatták az orvosok.

Ez az időszak azonban szerda este véget ért, Demjén Ferenc ugyanis felébredt hosszú álmából - írja a Blikk. A lap úgy tudja, hogy az ébredésnél vele volt felesége, így első szavait vele válthatta az énekes.

Az agyérgörcsön átesett betegek jelentős részét a kórházban ébredve és a történtekkel szembesülve újabb sokk érheti, és ez veszélyes helyzetet teremthet, de a Kossuth-díjas zenész a lap értesülése szerint a körülményekhez képest jól van, bár a rosszullétére szinte egyáltalán nem emlékszik. Még számos vizsgálat vár Demjén Ferencre, akit egyelőre az intenzív osztályon kezelnek tovább.

Címlapról ajánljuk
Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

Az Egyesült Államok lépett a TikTokkal szemben, ketyeg az óra a kínai vállalatnak

A platform jelenleg a legnépszerűbb a fiatalok körében, és amellett, hogy rengeteg időt töltenek el rajta, a megjelenő tartalmak jelentős befolyással vannak a felhasználókra politikailag is. A meghozott törvény arra kényszeríti a kínai vállalatot, hogy amerikai kézbe adja tengerentúli leányvállalatát, ám az államvezetés úgy is dönthet, hogy titkos technológiává nyilvánítja az algoritmust, így viszont 170 millió felhasználó maradhat hoppon.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Alig mozdult az amerikai részvénypiac

Reggel az ázsiai tőzsdéken kedvező hangulatban telt a kereskedés, ezt követően azonban Európában és Amerikában is elfogyott a lendület délutánra a tőzsdéken. Az üzemanyagárakról szóló bejelentést követően is erős a Mol, az olajcég árfolyama  2 százalékos pluszban zárt. Amerikában kis mértékű, vegyes irányú elmozdulás volt látható. Hasonló témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×