INFORÁDIÓ 
2020. február 29. szombat
Elemér

m3-as autópálya

baleset

áldozat

Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak rendőrök az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében 2019. január 21-én. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman meghaltak, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben megsérültek.

Tragikus fejlemények az M3-ason történt tömegbaleset ügyében

Infostart

Három árva kisgyermek maradhat a Mezőkeresztésnél történt tömegbalesetben elhunyt fiatal nő és párja után.

Az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfőn történt tömegbaleset négy halálos áldozatából hármat Kisnamény gyászol ezekben a napokban. A boon.hu a település polgármesterétől, Bihariné Kékesi Ibolyától megtudta: többségében 27-29 éves fiatalok utaztak öten a szerencsétlenül járt gépjárműben.

Köztük egy élettársi kapcsolatban élő kisnaményi pár is, ők három gyermeket hagytak otthon. Az édesapa életéért még küzdenek, de válságos az állapota. A gyerekeket a szomszédban lakó nagyszülő vette a gondjaiba, ő indította el őket iskolába azon a reggelen is, amikor a szülők, hajnali háromkor útnak indultak. A családokat a rendőrség értesítette személyesen, az önkormányzat már csak késő délután kapott hírt a történtekről.

A polgármester szerint a pár nagy szegénységben élt, a munka reményében indultak útnak, de a faluban is részt vettek egy szegregációs programban. Az önkormányzat gyorssegélyt utalt ki, a további támogatásról a képviselő-testület dönt, amire szükség is van, mert a hozzátartozók már nyilatkoztak: képtelenek a temetés költségeit felvállalni.

Nyitókép: MTI/Vajda János
A címlapról ajánljuk

INFOSTART
 
INFORÁDIÓ
PARTNEREINK
Sixt    iCom
infostart
AZ INFORÁDIÓ HÍRPORTÁLJA 
 
 

A médiaszolgáltatási tevékenységét a Médiatanács a Magyar Mecenatúra Program keretében támogatja.

NMHH
Az Év Honlapja 2018