eur:
394.93
usd:
363.51
bux:
0
2024. március 19. kedd Bánk, József
Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak rendőrök az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében 2019. január 21-én. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman meghaltak, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Tragikus fejlemények az M3-ason történt tömegbaleset ügyében

Három árva kisgyermek maradhat a Mezőkeresztésnél történt tömegbalesetben elhunyt fiatal nő és párja után.

Az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfőn történt tömegbaleset négy halálos áldozatából hármat Kisnamény gyászol ezekben a napokban. A boon.hu a település polgármesterétől, Bihariné Kékesi Ibolyától megtudta: többségében 27-29 éves fiatalok utaztak öten a szerencsétlenül járt gépjárműben.

Köztük egy élettársi kapcsolatban élő kisnaményi pár is, ők három gyermeket hagytak otthon. Az édesapa életéért még küzdenek, de válságos az állapota. A gyerekeket a szomszédban lakó nagyszülő vette a gondjaiba, ő indította el őket iskolába azon a reggelen is, amikor a szülők, hajnali háromkor útnak indultak. A családokat a rendőrség értesítette személyesen, az önkormányzat már csak késő délután kapott hírt a történtekről.

A polgármester szerint a pár nagy szegénységben élt, a munka reményében indultak útnak, de a faluban is részt vettek egy szegregációs programban. Az önkormányzat gyorssegélyt utalt ki, a további támogatásról a képviselő-testület dönt, amire szükség is van, mert a hozzátartozók már nyilatkoztak: képtelenek a temetés költségeit felvállalni.

Címlapról ajánljuk
Kiszivárgott a titok: rejtélyes Taurus-ülés volt a Bundestagban

Kiszivárgott a titok: rejtélyes Taurus-ülés volt a Bundestagban

A nyilvánosságnak eddig arról sem volt tudomása Németországban arról, hogy egyáltalán létezik egy ilyen testület. Most azonban megtudhatta, hogy "forró" témákról rendszeresen ülésezhet a Bundestag meghívott vendégekkel kibővített védelmi bizottsága, amely ezúttal a Taurus cirkálórakéták kérdését vitatta meg.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.19. kedd, 18:00
Hankó Balázs
a Kulturális és Innovációs Minisztérium innovációért és felsőoktatásért felelős államtitkára
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×