eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar
Összeroncsolódott személyautó mellett dolgoznak rendőrök az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében 2019. január 21-én. Az autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba. Az elsődleges információk szerint a balesetben hárman meghaltak, ketten életveszélyesen, négyen könnyebben megsérültek.
Nyitókép: MTI/Vajda János

Megrázó hírek és fotók az M3-ason történt halálos balesetről

Három halálos áldozatot követelt az M3-as autópályán, Mezőkeresztes térségében hétfő reggel történt baleset, amelynek további sérültjei is vannak.

Az M3-as autópálya Budapest felé vezető oldalán, a geleji pihenő közelében nyolc személygépkocsi rohant egymásba.

A sűrű ködben egy személyautó hátulról nekiütközött egy kamionnak, majd megpördült és az érkező járműveknek csapódott. A balesetben egy férfi a helyszínen, ketten - egy férfi és egy nő - a kórházba szállításuk közben haltak meg. Ketten súlyos, négyen - köztük egy csecsemő - könnyű sérülést szenvedtek, őket a mentők kórházba vitték.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása szerint két férfi és egy nő halt meg a balesetben.

Az ütközés után egy személyautó árokba csapódott. Ebbe öt ember beszorult, őket feszítővágóval szabadították ki a tiszaújvárosi, mezőkövesdi és mezőcsáti hivatásos tűzoltók - közölte a katasztrófavédelem.

A mentők hat autóval érkeztek a helyszínre, ahonnan két életveszélyes és négy könnyű sérültet vittek kórházba - közölte az Országos Mentőszolgálat.

A 141-es km-nél a bal pálya lezárását kicsivel dél előtt feloldották, befejeződött a helyszínelés és a műszaki mentés - tudatta a megyei rendőrség.

Címlapról ajánljuk
Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

Kempf Zoltán egy időre háttérbe szorítja az influenszerkedést, és megcélozza az olimpiát

A világbajnok BMX freestyle-os néhány évre abbahagyta a versenyzést, de amikor a sportága bekerült az olimpiai programba, hamar visszatért. A népszerű influenszer az InfoRádióban elmondta: a BMX freestyle-ban nem lehet előre jósolni vagy esélyeket latolgatni, sok tényezőtől, körülménytől függ, hogy sikerül egy-egy verseny, de a kvótaszerzés lesz a célja a júniusi, budapesti olimpiai selejtezőn.

Kiderült, hány magyar dolgozik külföldön – és az is, mivel lehetne őket hazacsábítani

A magyarok főképpen a külföldön elérhető magasabb fizetés, az itthoni bizonytalanabb, kiszámíthatatlanabb jövő, valamint a "klíma" miatt vándorolnak ki valamelyik nyugat-európai országba – ez derült ki az Egyensúly Intézet felméréséből, amelyből javaslatcsomag is készült az intézet és a Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetsége összefogásából. Az InfoRádió Kozák Ákost és Gazsi Attilát kérdezte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×