eur:
392.27
usd:
366.85
bux:
67039.3
2024. április 27. szombat Zita
Nyitókép: Monori Hivatásos Tűzoltó-parancsnokság

Kiderült, miért vágta ketté a házat a hatalmas fa

A favágók hibájából dőlhetett rá egy hatalmas fa egy üllői házra, a benne élő férfi pont megúszta a balesetet.

Perceken múlott az élete annak a férfinek, akinek házát egy több tonnás fa vágta ketté. A kertben már napok óta folytak a munkálatok, és az egyik legnagyobb, közel tíztonnás fát éppen akkor döntötték ki a favágók, amikor Károly kilépett a házból, és elindult – írta a Bors.

Szerencséje volt, mert a fa az egész épületet szétrombolta, benne minden munkaeszköze tönkrement. A férfi kutyája odabent volt, de túlélte, őt az egyik szobába találták meg a katasztrófavédők, ahogy a romok alatt kucorgott.

A ház lakhatatlanná vált, a férfi így egy barátjánál húzta meg magát.

Károly egy nőtől bérelte a házat, aki szerint nem szakszerűen jártak el a favágók.

„Vállalkozó lett megbízva a feladattal, hogy fákat vágjon ki a területemen. Nyilván, mivel ez a fa egy házhoz közeli fa volt, nem így kellett volna eltávolítani” – mondta a tulajdonos a TV2 Tényeknek.

Címlapról ajánljuk
Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

Versenyfutás az idővel: hat napja semmi nyoma az eltűnt autista német kisfiúnak

A hét eleje a különböző mentőszolgálatok több száz tagja keresi a hétfő este az alsó--szászországi Bremervördében eltűnt hatéves kisfiút. A rendkívüli erőkkel l folyó kutatást nehezíti, hogy a hatéves Arian autista. Ez az oka annak, hogy a felkutatására a hatóságok a legkülönbözőbb eszközöket vetik be, és az autizmus szakértőivel is konzultálnak. Szombat délutánig azonban még semmi eredmény nélkül, de nem adták fel a reményt.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.29. hétfő, 18:00
Csányi Sándor
az OTP Bank elnök-vezérigazgatója
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×