eur:
394
usd:
365.02
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna
Utasok szállnak fel a Wizz Air légitársaság stockholmi járatára a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren 2017. október 4-én. Október végétől változnak egyes diszkont légitársaságok kézipoggyászra vonatkozó szabályai, a Wizz Air ingyenesen enged fel egy, a korábbinál nagyobb kézipoggyászt a fedélzetre, a Ryanair fejenként kettő helyett egy, kisméretű kézitáskát engedélyez az utastérben.
Nyitókép: MTI Fotó: Kovács Tamás

Döntöttek a repülőn verekedő férfiak ügyében

Garázdaság miatt jogerősen pénzbüntetésre ítélt a bíróság két lett állampolgárságú férfit, mert másfél hete ittasan összeverekedtek egy Londonból Budapestre tartó repülőgépen - közölte a fővárosi főügyész.

A 18 éves és a 20 éves férfi november 4-én éjfél körül a Wizz Air légitársaság repülőgépén ittas állapotban először hangoskodással zavarta az utasok nyugalmát, egyikük agresszívan követelte a légiutas-kísérőktől, hogy szolgálják ki őket szeszes itallal. Ezután összeszólalkoztak egymással, a landolás idején már dulakodtak, egymást ütötték, eközben egyiküknek eleredt az orra vére.

A két külföldi férfit gyorsított eljárásban, még az őrizet ideje alatt, 72 órán belül bíróság elé állították.

A Budapesti XVIII. és XIX. Kerületi Bíróság garázdaság miatt 750 ezer, illetve 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte őket. Az ítélet jogerős.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×