eur:
392.53
usd:
365.88
bux:
66794.54
2024. április 25. csütörtök Márk

Botrány egy Wizz-gépen, nyomozás indult

Két külföldi fiatal összeverekedett a hajnalban Londonból Budapestre tartó gépen.

Az esetről az Index egyik olvasója levele alapján számolt be. A fiatal lány azt írta, hogy ahogy általában, úgy most is zenét hallgatott a repülőgépen, ezért nem tudja, hogy kezdődött a dolog, ő már csak arra figyelt fel és fordult hátra, hogy két fiatal, általa orosznak vélt férfi hangosan kiabál, majd az egyikük beveri a másik orrát. "A férfi vérezni kezdett, végül már mindkét férfi tiszta véres volt. A stewardessek nagyon profin intézkedtek, próbálták nyugtatni, szétültetni őket, utóbbit sikertelenül. A vérző férfinek tamponálták az orrát. Szerintem ők hívhatták a rendőrséget és a mentőket is. Mikor landoltunk, a rendőrök feljöttek a gépre, és levezették a két fiatalt. Egyikük, az agresszívebb, ellenállást tanúsított". A szemtanú szerint a rendőrök aztán visszajöttek, és szóltak a stewardesseknek, hogy hagyják úgy a helyszínt.

Az ügyben a Repülőtéri Rendőr Igazgatóság garázdaság bűntett elkövetésének gyanúja miatt folytat nyomozást. A két férfi lett állampolgárságú volt, őrizetbe vették őket, elszámoltatásuk folyamatban van. Mint írták,

az RRI saját nyomozásán túl hivatalos személy elleni erőszak gyanúja miatt feljelentés tett a Központi Nyomozó Főügyészség felé.

Az Indexnek a Wizz Air is megerősítette a történeket: "a légitársaság Londonból Budapestre tartó járatán két utas rendbontóan és erőszakosan viselkedett. A személyzet a kiképzésének megfelelően kezelte a helyzetet. Biztonságos leszállás után az erőszakos utasokat a hatóságok őrizetbe vették. Utasaink és személyzetünk biztonsága a legfontosabb számunkra. A Wizz Air zéró toleranciával kezeli az utasaink és munkatársaink ellen irányuló erőszakos szóbeli, illetve tettleges viselkedést".

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt – Kormányinfó percről percre

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök. Kövesse velünk élőben a Kormányinfót!

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×