eur:
389.48
usd:
365.92
bux:
55376.1
2023. szeptember 24. vasárnap Gellért, Mercédesz
Nagyszabású megállapodás előtt állhat Barack Obama

Nagyszabású megállapodás előtt állhat Barack Obama

Úgy tudni, a volt amerikai elnök és neje műsorkészítésről tárgyal a Netflix-szel, és a megbeszélések előrehaladott stádiumban vannak.

Különleges tartalmakat szolgáltatna Barack Obama és felesége a Netflixen - írta a New York Times a tárgyalásokat ismerő forrásokra hivatkozva. Arról nem írt a napilap, hogy pontosan milyen exkluzív, csak a streamer-cégnél elérhető tartalmakról lenne szó, de a CNN szerint Obama egy új sorozat moderátora és/vagy producere lehet.

A Netflix, amelynek világszerte 118 millió előfizetője van, egyelőre nem kommentálta a pletykát.

A CNN szerint felmerült az elnöki évekre visszaemlékező téma és a first lady bemutatása, az viszont a New York Times szerint nem, hogy Obama utódját, Donald Trumpot szapulja. Sokkal inkább a jelenlegi kommunikációjukhoz hasonló inspiráló üzenetek várhatók - olyan emberi sorsokat, olyan történeteket mutathatnak be, amelyek a világ jobbá tételét szolgálják.

Címlapról ajánljuk
Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról
aréna

Cápatámadás a Balatonban? – szakértők a mesterséges intelligencia különös világáról

A polgár akkor fogja a mesterséges intelligenciát befogadni, amikor nagyon jól körülhatárolt területeken életjobbító faktorként érzékeli – vélekedett a mesterséges intelligencia jövőbeni hasznosításáról Rab Árpád digitáliskultúra-szakértő, jövőkutató, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem Információs Társadalom Kutatóintézetének tudományos főmunkatársa és Tilesch György nemzetközi mesterségesintelligencia-szakértő, a PHI Institute alapító elnöke, a Neumann Társaság MI-nagykövete az InfoRádió Aréna című műsorában, ahol szó esett az új technológia veszélyeiről, a korlátairól és a hasznairól is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2023.09.25. hétfő, 18:00
Szlávik János
főorvos, a Dél-pesti Centrumkórház infektológiai osztályának vezetője
Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Egyre feszültebb a viszony Ukrajna és fontos szövetségese között - Háborús híreink vasárnap

Az Ukrajna által javasolt béketerv, valamint a fekete-tengeri gabona-egyezmény felélesztésére irányuló legújabb ENSZ-javaslatok "nem reálisak" - mondta Szergej Lavrov orosz külügyminiszter; Volodimir Zelenszkij közben szombaton lengyelországi látogatása során kitüntetéseket adott át két lengyel önkéntesnek, de nem találkozott hivatalos személyekkel a Kijev és Varsó között a gabonaimport miatt feszült viszony közepette. A fronton közben tovább folynak a harcok, Ukrajna arról számolt be, hogy áttörték az orosz védelmi vonalakat az ország déli részén fekvő Zaporizzsja térségében. Kilenc ember meghalt és 16 megsebesült, köztük két tábornok, az ukrán katonai hírszerzés vezetője szerint egy ukrán légicsapásban, amely Oroszország fekete-tengeri haditengerészeti parancsnokságát érte a Krímnél. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×