eur:
393.59
usd:
367.96
bux:
66389.46
2024. április 24. szerda György
Kiállnak Shane Tusup mellett

Kiállnak Shane Tusup mellett

Az Iron Aquatics versenyzői ragaszkodnak ahhoz, hogy Shane Tusup maradjon az edzőjük.

Pánik nincs az Iron Aquaticsnél készülő gyerekek szüleinek körében, amiért a klub két tulajdonosa, Hosszú Katinka és edző-férje, Shane Tusup házassága válságba került, ám a Bors szerint sokan aggódnak Sós Csaba szövetségi kapitány nyilatkozata miatt.

"Hosszú Katinka a mi úszónk, bennünket csak ő érdekel. Amerre ő menni akar, arra fog menni" - mondta a DIGI Sport reggeli műsorában a szakvezető hétfőn. Sós Csaba hozzátette, Shane Tusup jövője meghatározhatatlan.

A szülők azonban maradéktalanul elégedettek az amerikai edző munkájával.

„A gyerekeim imádják Shane-t.

Nagyon jó hangulatúak az edzések, jó a közösség is. Az amerikai tréner rendkívül profi, a szakmai munkában semmit nem lehet érezni a magánéleti válságából” – mondta az egyik szülő a Borsnak. A lap által megkérdezett többi szülő is hasonlóan nyilatkozott, s néhányan kiemelték, mekkora fejlődésen ment keresztül gyermekük a tréner keze alatt.

A pár beszél egymással, és hétfőn délután találkoztak is a Duna Arénában. Kedden azonban Tusup újra felesége nélkül érkezett edzést tartani, a háromszoros olimpiai bajnok csak a távozása után jelent meg az uszodánál. Hosszú Katinkának jövő hét végén Antwerpenben lenne versenye.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×